1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 Premium POMOCY!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Magic4452, Grudzień 2, 2012.

  1. Magic4452

    Magic4452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem premium do battlefielda 3 na allegro i sposobem pobrania profilu i zmieniania po każdym włączeniu konsoli grałem kilka tygodni. Po aktualizacji Siły Pancerne gdy zmieniam profil na swój w menu wyskakuje mi błąd płyty. Próbowałem zobaczyć i odpalić najpierw swój profil i pokazuje mi żebym pobrał aktualizacje, ale ja wszystkie mam.( Pobrałem dwie ostatnie na tym kupionym profilu). Może ktoś wie o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przenosiłeś licencję na swoją konsolę?
     
  4. Magic4452

    Magic4452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Po przeniesieniu licencji na swoją konsolę każdy profil ma dostęp do BF3 Premium. Na stronie MS masz opis jak przenieść licencję :)
     
  6. Magic4452

    Magic4452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja grałem normalnie na tym Premium i po tych aktualizacjach wyskoczył mi bład płyty.
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    to przeczyść pamięć podręczną która usunie update i pobierz je ponownie.
     
  8. Magic4452

    Magic4452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. Tylko te dwa ostatnie usunąć?
     
  9. Huntexx

    Huntexx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Battlefield 3 Premium POMOCY!

    Po prostu wyczysc pamiec podreczna...

    Tapniete z Galaxy Mini 2 :)
     
  10. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    I nie kupuj więcej tych kont bo po 1. Sprzedawanie kont jest zabronione, a MS wie kiedy ktoś sprzeda konto, więc ban prędzej czy później. Po 2. Te konta zwykle mają kupowane gry za pomocą kradzionych kart kredytowych lub kradzionych MSP = BAN.
     
Wczytywanie...

Poleć forum