1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 Problem Ekran Startowy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mattzyd, Listopad 6, 2011.

  1. mattzyd

    mattzyd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, mam problem z BF3 przy starcie na konsoli pyta mnie czy zainstalowac HD i po zaladowaniu ponowym gdy wcisne start to gra sie wl od nowa i tak ciągle... W czym tkwi problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tekero17

    tekero17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nidzica
    Może być że płyta źle się wypaliła. A na jaką płytkę nagrywałeś i jakim programem ?
     
  4. mattzyd

    mattzyd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Verbatim a program ImgBurn - z tego co sie doczytalem 1 plyta jest do Multi i moze dlatego nie chodzi ?
    I tak byly bledy przy weryfikacji przy 49 %
     
  5. tekero17

    tekero17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nidzica
    cd1 to multi+tekstury a cd2 to kompania jeżeli piszesz że przy weryfikacji był błąd to źle nagrana płyta lub obraz jest spierdzielony i dla tego się zawiesza, spróbuj ściągnąć inny obraz i nagrać jeszcze raz
     
  6. 123jork

    123jork Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema.
    Ja mam inny problem gra nagrana na ImgBurn 2.5.6.0 i po włożeniu do konsoli mam komunikat, że
    "gra wymaga aktualizacji, która nie została odnaleziona
    aby uzyskać pomoc, przejdź na stronę www.xbox.com/support"

    Proszę o pomoc
     
  7. bastard79

    bastard79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    wymagana aktualizacja dasha, zazwyczaj taka powinna być na płycie z grą (tak miałem w przypadku forza4)
     
  8. 123jork

    123jork Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. Czyli muszę dograć dasha. A jak sprawdzić jakiego mam i jakiego muszę dograć? Czy przez tego dasha mogę uszkodzić coś w konsoli. Dzięki za pomoc bastard79
     
  9. mattzyd

    mattzyd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Moje pytanie dotyczace tematu czy po aktualizacji ImgBurn cos sie zmienilo z nagrywaniem ? jakies ustawienie badz sposoby ??
     
  10. 123jork

    123jork Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ustawienie ImgBurn może się przyda plik pdf.
    http://http://ran.cba.pl/nag.pdf
     
Wczytywanie...

Poleć forum