1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 - Problem z danymi profilu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rafason999, Styczeń 1, 2012.

  1. rafason999

    rafason999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, po najnowszej aktualizacji do BF 3, po włączeniu gry wyskakuje mi okno z informacją ,, Dane profilu wydają się uszkodzone i nie można ich wczytać''
    Co prawda nie usuwa to postępów w grze online, jednak usuwa ustawienia klas Szturmowca, technika itd. Przykładowo usuwa kamuflaż z postaci i przypisuje domyślny, ustawia M16A3/AK-74 zamiast F2000, które miałem ustawione przed wyłączeniem gry. Krótko mówiąc - ustawia domyślne klasy nie usuwając przy tym postępów na multi.
    Wie ktoś może jak ,,naprawić'' te dane profilu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Hmmmmm. Mnie sie to nie stało , ale może spróbuj usunąć grę z dysku i zainstaluj ponownie .
     
  4. seski

    seski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    I jak, udało się to naprawić? Mam to samo.
     
  5. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Usuń save i zainstaluj grę jeszcze raz nie stracisz statystyk z multi ,ponieważ są one zapisywane na serwerach EA.
     
    1 osoba to lubi.
  6. seski

    seski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Usunięcie samego save`a wystarczyło, nie trzeba było reinstalować gry. Dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum