1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

battlefield 3 problem z gra

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mc781, Styczeń 2, 2012.

  1. mc781

    mc781 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypalilam gre na plycie zgodnie z instrukcja na forum wiec plyty sa ok, po zainstalowaniu dwoch plyt na dysku gra nie chce sie wlaczyc i wyskakuje "plyta nie jest obslugiwana." Na dysku tez jest niby tylko zainstalowana jedna plyta chociaz druga teoretycznie tez zainstalowala sie w 100 %. ktos wie czemu sie tak dzieje i co z tym zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Masz stara przerobke.

    Wysłano z Blade z użyciem Tapatalk
     
  4. Spay

    Spay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a z której płyty startujesz?
     
  5. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sama gra mu z obu płyt wystartuje

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  6. mc781

    mc781 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ...

    z dwoch plyt juz probowalam i z kazdej jest to samo. a niby jaka przerobka bedzie dobra?
    i gdzie mam sprawdzic ta przerobke? chodzi o ten interfejs glowny? 2.0.13604.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum