1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 -Problem z multi :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kedzior77, Październik 28, 2011.

  1. kedzior77

    kedzior77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich!

    Wczoraj otrzymałem swój egzemplarz limitowanej edycji bf 3 , od razu zabrałem się za grę w multi , jednak spotkałem się ze smutnym problemem , otóż już od pierwszych minut gry , po paru zgonach nie mogę się zrespic , po prostu mogę naciskac ,,A,, ile dusza zapragnie , jednak gra nie dołącza mnie do gry (nie reaguje). Chciałbym prosic was o pomoc , czy może byc to związane z wadliwą płytą ? a może jest to błąd mojej sieci ? Będę wdzięczny jeśli ktoś zdoła mi pomóc.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Serwery przeciążone lub masz duży ping.
     
  4. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    Serwery przeciążone,też tak mam.
     
  5. Abadon

    Abadon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łódz
    ja też tak mam. podobno serwery nie dają rady
     
  6. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Za każdym razem tak masz? Mi się jeszcze ani razu tak nie zdarzyło jak wam a grałem o różnych porach.
     
  7. kedzior77

    kedzior77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Praktycznie w każdym meczu , jedynie jeśli nie zginę wszystko jest okej , nie ma zasady czy wystąpi to po 2 zgonach czy np 6 , po prostu nie mogę dolaczyc, o dziwo moi znajomi grają normalnie.Ping mam normalny, a problemy wystepują niezależnie od czasu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum