1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 - problem z nagraniem i odpaleniem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krzys., Październik 23, 2011.

  1. Krzys.

    Krzys. Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Nagrałem DVD1 i DVD2 i po włożeniu do napędu robi się czarny obraz i wraca do dasha.
    Żadnych błędów przy nagrywaniu. Wszystko poustawiane tak jak w załączonym do nowego iXtreme PDFie.
    Co jest nie tak? Nagrywałem IMGBURN na nagrywarce LiteON 124B ze zmienionym flashem. Wersja gry XPG.
    Czy może ktoś wyjaśnić do czego są dodatkowe pliki w katalogu 0800?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ridic_sv

    Ridic_sv Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    U niektórych działa bez problemu, a innym się nie instaluje (wyczyść płytę) i w pierwszej misji się zawiesza konsola. Może złe płyty- albo wersja gry. A do tej pory po mimo wielu pytań nikt nie odpowiedział po co te pliki 0800
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    to chyba są pliki takie same jakie abgx dogrywa do obrazów (stel patche ) czy jakoś tak
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    czyli co? Nawet nowe sflashowane nagrywarki nie pomagają? : _
    @up
    Pliki 0800 to soft do ripowania gier. Do nagrywania niepotrzebny
     
  6. Krzys.

    Krzys. Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy ktoś próbował sprawdzić ją ABGX. U mnie wywala błąd na samym początku.
     
  7. kofaniutki_misio

    kofaniutki_misio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chyba ABX wywala błąd na począktu dla wszystkich gier xgd3.

    Przy okazji mam pytanie. Nie mam dysku, nagrać tylko cd2?? bo słyszałem ze na 1 są tekstury coop i multi.
     
  8. Krzys.

    Krzys. Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem 2 razy. Po nagraniu na płytę żadnych błędów. Wkładam do xboxa i czarny ekran i powrót do dasha. Żadnych komunikatów. Jest tylko napis zagraj w grę. Czy ktoś kto nagrał i mu działa może podać ustawienia i czym nagrywał?
     
  9. kofaniutki_misio

    kofaniutki_misio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niestety ja również nagrałem i nie chodzi. Czarny ekran, potem błąd i do dasha wraca..... no nic, czekam na inną wersje. Szkoda tylko płyty hihi
     
  10. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeżeli innym udało się nagrać, gra odpala i chodzi to czy na pewno to wina wersji? Może się okazać że jedyna wersja która ci pójdzie to wersja oryginalna : P
     
  11. pawels237

    pawels237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    U mnie to samo tylko gdy uruchamiam to czarny ekran jest cały czas chyba ze wyłącze padem do głównego menu xboxa. Próbowałem uruchomić z płyty na której są tekstury i uruchomiłem kompanie i zacieło sie na kwadraciku w prawym dolnym rogu. Próba instalacji na dysku konczy sie na ok 51 %.
     
Wczytywanie...

Poleć forum