1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 - problem z odczytywaniem płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lysy13, Listopad 23, 2011.

  1. lysy13

    lysy13 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich.
    jak w temacie. Wczoraj nagralem grę Battlefield 3 i rozpoczałem swoja przygodę. Wszystko było ładnie, pieknie, ale przy wykonywaniu 3 misji w trybie kampani w pewnym momencie zaczyna wczytywać kolejny cel misji i gra sie niestety wiesza. Nie mogę nic zrobić.
    Jak myslicie?
    Czy mozliwe, ze została ona nagrana z błedem, ktory nie pozwala dalej wczytac gry?
    Próbowałem skopiowac płyte na inną i sprawdzic, ale pokazuje sie komunikat, ze nie można odczytać płyty gdyż jest pusta?
    Jaka moze byc przyczyna?
    Dodam, że nagrywam gry na płytki Verbatim IMG Burnem z prędkoscia 2,4.
    Jakie są wasze sugestie. Prosze o pomoc.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lysy13

    lysy13 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorki, bo niebardzo kumam. Gra odpalila normalnie, grałem bez problemu i nagle w pewnym momencie gry potrzebny jest LT +3.0?
    Inne gry, które wymagały 2.0 chodzą bez problemu.
    Możesz mi to jakoś dokładniej wytłumaczyc?
    jak, to jest. Jakos ie zauważyłem, zeby inni mieli podobny problem.Chyba, ze nie pisza o tym?
    Odpowiedzcie jak mozecie
     
  4. lysy13

    lysy13 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jeszce jedno. po włożeniu plytki do napędu w kompie powinna byc chyba widoczna a jakoś nie moze jej odnależć.
    Czemu?
     
  5. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    wrzuc na dysk lub pendrive
    na pc nie widac danych tylko partycke video, ale sprobuj zrobic obraz plyty imgburn a bedziec mial 7,29gb lub 8,13gb
     
  6. lysy13

    lysy13 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem zrobić obraz własnie IMGBurnem, ale nie widziało płyty. teraz powtórzyłem i zaczęło tworzyc. Jak się uda to po utworzeniu obrazu jeszce raz wypalę na plyte i zobacze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum