1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 problem z zalogowaniem do battlelog XBOX 360

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Robert Surma, Październik 29, 2011.

  1. Robert Surma

    Robert Surma Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ! Mam następujący problem. Gdy chcę zalogować się na battlelog.battlefield.com wyskakuje mi komunikat że muszę kupić grę, chociaż Battlefield3 mam zakupionego (oryginał). Posiadam konto na ea.com ale nie jest ono powiązane z xbox live i prawdopodobnie przez to wyskakuje mi ten błąd. I tutaj jest pytanie, jak powiązać konto i czy ktoś miał podobne problemy ?? Proszę o pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    miaem to samo, ale zrobiłem tak i pomogło.
    1. odpalam gierkę i z prawej strony prosi żeby się zalogować na battlelog, wchodzę na stronkę loguję się i nic.
    2. loguję się na swoje konto na EA, zmieniam hasło
    3. loguję się na battlelog z nowym hasłem i śmiga
    4. jbc kliknij na forgot password pod okienkiem logowania na battleloga i wpisz swój adres @ powinno ci poprosic o zmianę hasła.
    5. najlpiej wtedy wyłącz gierkę i po zalogowaniu sie na battlelog uruchom ją i już masz powiązane.
    6. prawdopodobnie masz inny adres @ na EA i XBL i dla tego, chociaż uzywam tych samych.

    Zrób tak jak napisałem musi się udać.
     
  4. Robert Surma

    Robert Surma Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem wszystko tak jak mówiłeś i gdy chcę się zalogować wyświetla mi się komunikat "Buy BF3 to get access to Battlelog. Check the FAQ". Niestety nadal coś nie działa
     
  5. Dant1

    Dant1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    *̡͌l̡* ̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡
    Też mam ten problem i od 3 dni próbuje się z tym uporać. Zna ktoś przyczynę? Dowiedziałem się tylko tyle ze trzeba jakiś nowy regulamin zatwierdzić ale nie wiem gdzie go znaleźć.
     
  6. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
  7. Robert Surma

    Robert Surma Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. boxer

    boxer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Siema. I jak ktoś rozwiązał może ten problem?
     
  9. Kapital79

    Kapital79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja oprócz tego,że nie mogę się zalogować do tego battleloga,to jeszcze przy próbie kupienia online pass wyskakuje mi,że ten element jest nie dostępny z bieżącej lokalizacji.Ma ktoś podobny problem?EA chciało ulepszyć rozgrywkę sieciową,a tylko ją utrudnili.
     
  10. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Śmieję się w twarz konsolowcom.

    Co do usterki powinieneś mieć,, dodanego,,.bfa na Swoje konto po wpisaniu online passa . Jak z tym jest problem zawsze możesz wejść na ea.com i tam jest support w pewnych godzinach.
    Ps muahaha.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  11. Tao

    Tao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Komar251 śmiejesz się.. a ja się śmieję z tych co mają BF3 na PC, uruchamianie gry przez przeglądarkę.. hehe ;D
     
  12. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Hahahahaha... nie śmieszne.
     
  13. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Poza tym chyba nie widziałeś tego w akcji :_). Btw masz w opcjach large conquest ? Buehehe.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  14. je2bisty

    je2bisty Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , chyba znalazłem problem. Też wyskakuje mi przy logowaniu do battlelog aby zakupił grę BF3. Okazało się że mam 2 konta na EA, zapomniałem że 2 lata temu założyłem konto na EA z innego emaila, po zalogowaniu poprzez stary email wszystko ruszyło i od razu przypisało mi grę do konsoli. Napisałem przed chwilą o usunięcie jednego konta(starego) i przypisania nowego do konsoli.
    pozdrawiam.
     
  15. boxer

    boxer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Wielkie dzięki, miałeś racje przeszukałem wszystkie moje poczty i znalazłem że miałem już konto i działa :)
     
  16. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mi tez dziala.mialem stare konto.
     
Wczytywanie...

Poleć forum