1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez limfao23, Styczeń 30, 2013.

  1. limfao23

    limfao23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siemka
    Moj problem polaga na tym ze jak gram to czasami gra mi przycina czasem raz czasami jakby kilka scin naraz jest to denerwujące i przeszkadza mi w graniu . Czyscilem juz pamiec podreczna , xboxa w srodku nie czyscilem z kurzu. Ma ktos jakies porady?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thebarte12

    thebarte12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. limfao23

    limfao23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tez masz takie scinki ? Jak cos to instalowalem tylko HD textury a plytek jeszcze nie
     
  5. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    bez instalacji gry na dysk zawsze będzie wolniej działać
     
    1 osoba to lubi.
  6. limfao23

    limfao23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzieki zainstaluje gre na dysk i dam wam znac jak chodzi

    Niestety to nic nie pomogło

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  7. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja gram bez tekstur HD i nic nie scina.
     
  8. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    może wina po stronie neta?
    Jak ci ścina to w jaki sposób? często czy co jakiś czas?
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak grasz online to wina może leżeć po stronie neta, co do spadków fps często one występują na mapie Przeprawa przez Sekwanę i to wina jest po stronie gry a nie neta ani konsoli :) na innych mapach nie zauważyłem mocnych ścin.
     
  10. limfao23

    limfao23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Scina mi jak gram Kampanię misje podejrzewam dysk poniewaz odpalilem inna gre i podczas szybkiego zapisu scinke walnęła,
    w ktorej nigdy mi nie scinało. Gre scina mi raz na jakis czas , dysk formatowalem. Dzisiaj jeszcz troche pogralem to nawet spadki FPS mialem :O. Jakies pomysły proszę o szybka odpowiedz :/
     
  11. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    może konsola powoli siada, jeżeli masz gwarancję pisz do supportu M$ i zobacz co powiedzą
     
  12. kuboszkozi

    kuboszkozi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Battlefield 3 Problem

    Ja mam xboxa 360 slim kupiłem dokładnie rok temu w Media Markt. Gwarancja naturalnie się już skończyła a konsola zaczyna się pitolic. Ostatnio gram tylko w B3 nic innego nie włączam gra potrafi się zawiesić w tygodniu 10 do 15 razy. Wczoraj to już horror zawieszka podczas wczytywania, potrafi się zawiesić nawet jak loguje się na profil i to zaraz po odpaleniu. Ona się nie zawiesza np po 5h gry tylko zaraz po uruchomieniu konsoli. Jak juz przeżyje wieczne zamieszanie to są momenty ze gram po 8h bez problemu i spadku fps. Wcześniej też się zawieszala na B3 i innych grach ale teraz jest to nagminnie i bardzo uciążliwe. Wczoraj grałem na metro, 56 zabić na 12 zgonów byłem w czołówce meczu az tu nagle bah i gra zawieszona tylko przycisk pomaga. Proszę o pomoc

    Wysłane za pomocą Galaxy S III
     
  13. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Battlefield 3 Problem

    wyczysc pamiec podreczna na poczatek.

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
  14. BoostMasterPL

    BoostMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    W BF3 najczęściej przycina na Przeprawie przez sekwane . To w moim przypadku . Na innych mapach nie zauważyłem tego problemu.
     
  15. kuboszkozi

    kuboszkozi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Battlefield 3 Problem

    Czyszczenie pamięci robiłem już ze 3 razy. Np. Teraz jestem po 3h graniu bez problemu. Wieczorem mogę się założyć że się zawiesi ze 2 razy.

    Wysłane za pomocą Galaxy S III
     
  16. Panicz.

    Panicz. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    LAX
    Masz włączone powiadomienia gdy ktoś jest on line bądź zaprasza do gry itp. ? Wyłącz je i sprawdź czy coś się zmieni.

    Po nowym patchu pełno osób ma podobny problem.Nie jest to wina konsoli,lecz wina gry,są jakieś błędy w grze i tyle.Sam mam podobny problem,czasem się zawiesi przy wczytywaniu menu,a czasem podczas samej gry przeważnie jak masz wysoki wynik bądź jak na serwerze jest ustawiona duża liczba ticketów.Nic na to nie poradzisz ;)
     
    1 osoba to lubi.
  17. kuboszkozi

    kuboszkozi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Battlefield 3 Problem

    Dzięki za wyjaśnienie bo to rzuciło dużo światła na sprawę. Testowałem przez kilka dni moja konsole na innych grach i chodzi wszystko płynie. Wczoraj włączyłem b3 i złapał zawias ale później juz resztę nocy działało płynnie.

    Wysłane za pomocą Galaxy S III
     
Wczytywanie...

Poleć forum