1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MaxKey, Luty 29, 2012.

  1. MaxKey

    MaxKey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pewien problem z tą grą. Mam dwie płytki tej gry. Obie zainstalowane na dysku. Gra się normalnie wł. do menu, gdy chcę zacząć kampanię wyskakuje mi nieautoryzowana płyta. Dodam że MW3 normalnie działa jak i pozostałe gry. Problem występuje tylko w tej grze.

    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    LT?
    Dash?
    Nagrywarka?
    Płyta?
    Podaj więcej informacji.
     
  4. MaxKey

    MaxKey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    LT 2.0 płytka maxell Dash teraz nie pamiętam bo nie mam konsoli ale chyba ten co wygląd zmienił a gra była nagrywana na zwykłej nagrywarce z laptopa nazwy nie pamiętam bo nie ja to nagrywałem. Jednak MW3 było identycznie tak samo nagrywane, więc nie mam pojęcia gdzie tkwi problem
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli DashBoard 14699 i LT 2.0 to trzeba wrzucić Title Update z pendrive'a. MW3 działa w dalszym ciągu?
    Przy takiej konfiguracji LT/Dash nie możesz instalować gier XGD3 na dysku bez iHAS'a. Usuń ją z dysku i wyczyść pamięć podręczną konsoli.
     
  6. MaxKey

    MaxKey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak. Ja nie robię aktualizacji przez live wgrywałem przez pendriva ogólnie gram bez neta.
     
  7. MaxKey

    MaxKey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    DashBoard 14699
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak jak napisałem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum