1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

battlefield 3 przepustaka sieciowa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kasica-76, Listopad 11, 2011.

  1. kasica-76

    kasica-76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć "krok po kroku" jak i gdzie wpisać przepustkę sieciową w Battlefield. Syn kupił gierkę ze dwa tygodnie temu i do dnia dzisiejszego nie możemy sobie z tym poradzić pozdrawiam Katarzyna
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    zrealizuj kod :) tam gdzie wpisuje się kod na Gold-a :)
    Środkowy przycisk na padzie-> dwa razy w lewo (rynek) i tam jest opcja zrealizuj kod :) oraz wpisać tam kod z BF 3
     
  4. GumiiS

    GumiiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja trochę inne pytanie... Czy jak ściągnę BF3 na Laptopa Sony Vaio to będę mógł grać w sieci czy tylko w kampanie ? :)
     
  5. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Na kompie na piracie napewno na sieci (multi) nie zagrasz.
     
  6. SquintRook53298

    SquintRook53298 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja wpisywałem przepustke w grze gdy chciałem wejść do gra online
     
  7. GumiiS

    GumiiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A w wersje beta ,jak ściągnę to będę mógł grać OnLine na PC ? Albo jak mój kolega ma orginała to mogę pożyczyć ,zainstalować,i uruchamiać demonem(czy jakoś tak :p ) i dam rade popykać w sieci ? oczywiście chodzi o PC....
     
  8. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
  9. Luirun

    Luirun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sorry że odświeżam ale mam pytanie, jakbym chciał kupić używke bf3 to da się w marketplace kupić online pass code?
     
  10. Kangur182

    Kangur182 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. dogulaz

    dogulaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin
    Tylko MS Points.
     
Wczytywanie...

Poleć forum