1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 Pytanie co do broni

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez lukascube, Grudzień 11, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lukascube

    lukascube Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie ;)

    Mam takie pytanko bo nie za bardzo kumam o co chodzi ;)

    Otóż: Raz włączam grę daje Snipera i mam broń SVD, innym razem wchodzę to mam MK11 MOD 0. Czemu tak jest ?

    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Zalezy od strony czy rusek czy usa.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  4. lukascube

    lukascube Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To podczas gry jak mam odróżnić czy gram Ruskami czy USA ?
     
  5. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Wybór jest automatyczny bo jest auto balans. Po wyglądzie odróżnisz i choćby po tym że koło ticketów masz stronę po której jesteś przeca :_).

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  6. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podczas gry, mozesz zmieniac zespół grupy w opcji.
     
  7. lukascube

    lukascube Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dzięki ;) Już wszystko wiem. Do zamknięcia.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum