1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3-single-pytania

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kamil126p, Luty 3, 2012.

  1. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    1)czy to prawda ze na 1 plycie znajduje sie multi , a na 2 single player
    2)czy jest w battlefieldzie tryb split screen tak jak w COD:MW3
    3)jezeli jest to na ktorej plycie 1 czy 2?
    4)jak zainstalowac tekkstury HD z pendrive
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1.Tak
    2.Nie
    3.nie ma
    Kooperacja tylko na Live'ie, też bym pograł na Split Screen'ie, ale niestety nie ma.
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Na pierwszej płycie masz tekstury HD, aby je zainstalować wystarczy wrzucić DVD1 do napędu - system sam zaproponuje instalacje :)
     
  5. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    jeszcze jedno czy battlefield ma zabezpieczenie CIV jak forza i czy nagram go bez IHASy

    ale nie chce nagrywac pierwszej plyty bo nie gram na live
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie ma CIV, jak na razie tylko Forza 4 je ma. Możesz nagrać zwykłą nagrywarką.
     
  7. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    mozecie jeszcze polecic jakies ciekawe gry split screen
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Co-Optimus - Listing of Co-Op games on the Xbox 360
    Tu masz bardzo dużo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum