1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 Tektury HD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez RaideR195, Lipiec 19, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. RaideR195

    RaideR195 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytom
    Witam. Nie spotkałem się z moim problemem na innych forach i tutaj też nie, a chodzi mi o to, że nie mam możliwości instalacji.
    1. Przeniosłem oba obrazy DVD1 i DVD2 do dysku wew. konsoli (jeśli to coś znaczy to mam 4GB Slim z dyskiem dokupionym 320GB).
    2. Wrzuciłem do HDD1->Content->16-0->i tak dalej.
    3. Przed wrzuceniem do folderu i gdy uruchamiam grę to pyta się o instalację i wyskakuje okienko żeby wrzucić płyta z singlem i potem z multi (na obu obrazach).
    4. Gdy wrzucę Tekstury do HDD1->..... to te okienko się nie wyświetla i nie mam możliwości instalacji tekstur.
    5. Gry są teraz przekonwertowane do formatu xex.
    6. Gdy miałem przekonwertowane do god, to wyskakiwało mi okienko z dziwnymi stojącymi prostokątami i miałem 2 opcje, a gdy wybrałem jedną z nich (na obu to samo) to konsola nagle dostała freeze'a i trzeba było ręcznie na konsoli wyłączyć i uruchomić bo nie chciała się sama wyłączyć.
    7. Jedyną rzecz której nie wiem to czy trzeba mieć połączenie z kontem Xbox Live Online, bo póki co to nie mam połączenia bo ten facet co przerabiał mówił, żeby pod żadnym pozorem nie łączyć się z usługą Live i nie mam już pojęcia co robić. A próbowałem już prawie każdego sposobu który był na jakimś forum albo mnie coś nie wychodzi.

    POMÓŻCIE BO NIE MAM JUŻ ŻADNEGO POMYSŁU, A BARDZO CHCIAŁBYM ZAGRAĆ W TĄ GRĘ NORMALNIE A NIE Z GRAFĄ JAK STARE ATARI.
    JEŚLI MOŻNA TO NAPISZCIE TO W PUNKTACH 1. 2., KROK PO KROKU JAK DO NOOBA ;) BO TEN PROBLEM MNIE JUŻ PRZERASTA.

    Z GÓRY DZIĘKI ZA KAŻDY TUTORIAL JAK TO ZROBIĆ :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala


    bo je własnie zainstalowałeś:barbershop_quartet_
     
  4. RaideR195

    RaideR195 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytom
    To wytłumacz dlaczego nie widać tych szczegółów???

    Edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim.Dzisiaj już drugi raz
    Warn..TigraTeam
     
  5. RaideR195

    RaideR195 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytom
    Temat do zamknięcia

    OK. Już ogarnąłem mój problem i tekstury śmigają, że aż miło. Temat do zamknięcia.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum