1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 -Textury jak zainstalować

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kozi033, Lipiec 14, 2012.

  1. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    cześć, mam grę Battlefield 3 w postaci god RGH, Textury poprawiajace grafikę są w folderze Content\0000000000000000\45410950\000B0000 i teraz pytanie jak zainstalować te textury?

    czy czeba w pliku Multi.ini wskazać lokalizację pliku z texturami?

    przypomne że posiadam dysk zewnętrzny
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dysk zew, znaczy w porcie na dysk? Czy usb? Z dysku usb,nie wlaczysz. Jeski jest na normalnym wrzuca sie tylko catalog content i juz sa hd tekstury

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dysk jest w porcie USB, a jak podpiąć dysk do tego portu na dysk?
     
  5. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Jak masz 2,5 cala to normalnie wpinasz w miejsce dysku od xbox'a. A jak 3,5" to więcej roboty ale też możliwe.
     
  6. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale jak ma dysk zew. który kupił jako dysk zew. , a nie wew. + obudowa -----> to raczej kolega nie bedzie rozbierał nowego dysku żeby wsadzić w miejsce dysku MS. Najlepiej mieć dysk 250gb + zewnętrzny, mam racje czy LIPA?
     
  7. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Każdy dysk można podłączyć jako wewnętrzny, tylko z 3,5 jest więcej roboty.
     
  8. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czyli jak zrobic żeby było wszystko GIT z Battlefield 3
    Disc 1 i Disc 2, w jakich formatach i gdzie?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie w tej grze, tu są tekstury jako dlc. Więc trzeba mieć hdd w konsoli folder content z płyty leci do content
     
Wczytywanie...

Poleć forum