1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BATTLEFIELD 3 - zabezpieczenia, problemy techniczne, pytania nt. gry - Temat Zbiorczy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Masownik20, Październik 22, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Witam
    Gra juz w sieci
    jest na 2 cd druga plyta to oczywiscie textury...
    Moje pytanie..jak wyglada sprawa z zabezpieczeniami??
    Oraz jak ktos ma xboxa bez dysku czy 2 cd mzoe zgrac na pendriva??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podobno 1 DVD to textury + multu, a 2 DVD to single.

    EDIT: @Masownik20 to przeczytaj swoj własny post ze zrozumieniem i zobaczy czy napisales ze dvd 1 to multi + tekstury czy dvd 2 to "oczywiscie textury"....
     
  4. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    to tak napsialem wyzej wlasnie...
    Tylko czy dvd z texturami mozna zainstalwoac na pendriva jak ktos dysku nie ma?? tak jak to bylo z Forza 4..
    i jakei zabezpieczenia sa?? bo gra jest w XGD3
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    choćby nawet to dziś wychodzi fw do nagrywarek i spokojnie można wypalić
     
  6. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzis w najgorszym wypadku o godzinie 22.00:D
     
  7. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    a moje pytanie brzmi czy ta plyte z teksturami moge zgrac na pendriva?? bo to tylko textury sa...
    ??
     
  8. cloud0

    cloud0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak to jest z tymi teksturami? Sa na DVD1 czy DVD2? Chce tylko singla przejsc i nie wiem czy sciagac DVD1 czy tylko DVD2.
     
  9. podobnoja

    podobnoja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    Jaki fw do nagrywarek dzisiaj wychodzi?? Skąd będzie można ściągnąć??
     
  10. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    SINGLE jest na DVD 2. Jak wyjdzie FW to będzie na forum.spokojnie.
     
  11. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zapyta o instalacje tekstur na hdd wtedy wlozyc dvd1 i zapisze na hdd

    Płyta 1 multi plus tekstury
     
  12. walus1305

    walus1305 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo, Poland
    a gra jest w języku polskim? bo chce ściągnąć RF i nie wiem czy jest po polsku czy po angielsku
     
  13. password

    password Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny śląsk
    Proponuję usuwać posty z głupimi pytaniami.

    Jak tam JTAGchłopcy gracie coś??
     
  14. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    komar251
    A sprawdzałeś może krew trzeba włączyć w opcjach? Dużo gier tak ma.
     
  15. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie ma takiej opcji. Zanim coś powiem sprawdzam. Ogólnie 6/10 bym ja ocenił. Cała nadzieja w multi ale pc. Nie idzie komfortowo grać w ta grę padem. Za dużo ich i za daleko są często wrogowie. Crysis 2 czy gow 3 przyjemnie mi się celowało ale nie tu...

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  16. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    wiedziałem że wszystkie bajery wpakują w PC całe szczęscie że na blaszaka zamówiłem ale oczwywiście batman na xa;))
    a co do krwi powinna być na zwiastunach była;)) w becie też
     
  17. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Czyli co, MW3 wygra bitwę niespodziewanie ;]
     
  18. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja osobiście zawiodłem się grafą w ciemnych lokacjach jeszcze to jakoś wygląda, ale jak są jasne to porażka jak na x360
     
  19. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    brook1234
    Faktycznie nie ma w grze krwi tak jak napisał komar251?

    A instalowałeś płytę z teksturami?
     
  20. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    instalowałem a co do krwi to nie zwróciłem na to uwagi :)
     
  21. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Krew jest minimalna czuję poprostu niedosyt . Nie mówię żeby top był mortal kombat ale jak już dają przeciwników liczonych w setkach to żebym czuł że zabijam człowieka . W multi to lepiej czuć .

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum