1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 zacina się zaraz po "kliknięciu" START

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez ShadeX, Lipiec 23, 2012.

  1. ShadeX

    ShadeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Witam.


    Tak jak w temacie, włączam grę, lecą te reklamy, później włącza się gra i jest napisane żeby przycisnąć START czy jakoś tak, biore to i pokazuje się sama tapeta BF3 i nic więcej, konsola się zawiesza i koniec.

    Ktoś wie o co może chodzić ? To jest "kopia" jakby co :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    porysowana badz zle nagrana plyta
     
  4. ShadeX

    ShadeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kołobrzeg
    płyta nowa także nie ma mowy o rysach, a co do nagrania to nie wiem, nagrałem według artukułu z tego forum, płyta Verbatim, także cholera wie co jest :/ nagrać jeszcze raz ? Czy może jakieś inne pomysły ?


    Nagrywarka zwykła, LG. Ale jakoś zawsze dawała rade z grami na Xboxa.
    Poniżej dodaje zdjęcia z AGBX, przepraszam, że w ten sposób ale inaczej nie potrafie.

    http://tnij.org/rjca
    http://tnij.org/rjcb
     
  5. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miałem to samo, wymieniłem napęd na iHAS'a, bo tamten napęd wywalał błędy w nagrywaniu gier XGD3.
     
  6. krzemyk12345

    krzemyk12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    heheh
    Ja tak mam na oryginale z konsolą co jakiś czas
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Log z abgx i imgburn masz?

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
    Dobra rada:
    KUP ORYGINAŁ
     
  9. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dobra rada: jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie to się nie wypowiadaj.

    Płyta przeszła weryfikację?
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zapewne źle nagrana płyta, a jaką nagrywarką nagrywasz?
     
  11. ShadeX

    ShadeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kołobrzeg
  12. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Pora na kupno IHAS 124-B z LT MAX

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  13. ShadeX

    ShadeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kołobrzeg
    heh no skoro to jedyna sensowna opcja to bede musial tak zrobic ;) Dzięki.


    Tym razem juz mozna zamknac ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum