1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 zawiecha -.-

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jaroszy, Styczeń 28, 2012.

  1. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Witam.Posiadam przeróbkę lt 3.0.Pobrałem ostatnio grę battlefield'a 3 przeleciałem abgxem najnowszym zgodnie z podanymi ustawieniami wszystko gites wszystko na zielone zero błędów. Przegrałem 2 DVD tryb singleplayer. Gra włącza się normalnie pierwsza misja się rozpoczyna kiedy skacze na pociąg i przez okno do niego wskuję podnosze broń i gra się zawiesza o_O Muszę resetować konsolę.Co jest grane ? Czy da się zainstalowac tą gre na hdd bez nagrywarki ihas ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Bez iHAS'a nie da się zainstalować.
     
  4. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    A co z tą zawieszką wiecie może w czym tkwi problem ? Może czyszczenie cache coś da ?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Być może coś da, na pewno nie zaszkodzi.
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Battlefield 3 nie ma zabezpieczenia CIV, czyli można go zainstalować normalnie na dysk i nie trzeba do tego iHAS'a. Jeśli już nabijasz posty, to udzielaj rzetelnych informacji.

    Do autora,
    Na jakiej płycie wypaliłeś ? z jaką prędkością?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przecież ma LT 3.0. Czytaj ze zrozumieniem!
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    No i co z tego że ma lt 3?

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To, że bez iHAS'a gry XGD3 nie da się zainstalować na dysku na LT 3.0.
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Tak? To wyjaśnij mi dokładnie czemu się nie da, bo ja wiem ale zakładam że ty nie.

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  11. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Niestety Adam ma rację nie da się zainstalować na lt 3.0 w 50 % pisze aby przeczyścić płytę itp. A ta zawieszka jest nadal wyczyściłem pamięć cache i nic pierwsza misja i zawiecha ;/ Wypaliłem na Verbatimie prędkość 2.4
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie muszę ci niczego udowadniać.
     
  13. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Ja wypalilem na ihasu mw3 i mam ten sam problem, wywala błąd przy instalacji. Gra zacina się na 1 mapie.

    Bf3 mam wypalone samsungiem i zainstalowane na lt3 bez problemu. A adam modrala niech nam napisze czemu Tak jest, w koncu jest w temacie specjalista :)


    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  14. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Bo nie masz pojęcia o czym piszesz, powtarzasz teksty przeczytane na forum nie rozumiejąc ich. Koniec dyskusji. Nabijaj posty dalej.

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  15. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Dodam że przy zawieszce płyta zaczyna dziwnie trzeszczeć po czym przestaje się kręcić i konsola się zawiesza ;/
     
  16. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nagrywara podłączona do pc przez kontroler SATA na płycie, czy SATA adapter usb? Jak zaczynasz nagrywać masz jakieś i/o errory?

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  17. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Wyczytałem na jakimś forum że jest to wina dysku twardego. Należy spróbowac zagrać bez dysku o_O Dziwne to trochę no ale zobaczymy...
     
  18. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeżeli inne gry chodzą bez problemu to nie sadze żeby to była wina dysku, tym bardziej z bf3 który jest dość specyficzna gra. No ale spróbuj jest to jakąś opcja.

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  19. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Nie nic to nie dało niestety ;/
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usuń grę z dysku i wyczyść pamięć podręczną konsoli.

    W takim razie jak zainstalowałeś grę XGD3 na konsoli z LT 3.0 nagraną Samsungiem? Zrobiłeś Cross Flash na Liteon'a? Zabłyśnij swoją wiedzą.
     
  21. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Jak mogę usunąć grę z dysku skoro nie da się jej zainstalowac 0.0 Pisałem już wcześniej iż w 50 % instalacji wyskoczył błąd .. Pamięć czyściłem
     
Wczytywanie...

Poleć forum