1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3 zawiesza się

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez x-360klocek, Kwiecień 3, 2013.

  1. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
    Witam! Mam taki problem, otóż grając w multiplayer nieraz zawiesza mi się BF3 i konsola też i trzeba restartować. Czy wy też tak macie i czy ten problem jest spowodowany przez konsole czy grę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Raczej to problem posypowanej płyty lub słabego lasera
     
  4. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
    Battlefield'a dopiero kupiłem. Płyta jest czysta. Paru moich kolegów ma tak samo.
     
  5. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    u mnie rowniez sie to zdarza i to tylko przy tej grze, nie jestes sam
     
  6. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zainstalować na dysk i sprawdzić i jak u innych kumpli nie działa a mają w miarę nowe konsole i nie dojechane lasery to wina płyty może źle wytłoczona (zwrócić do sklepu ) no chyba że kupiliście używaną i może jest po regeneracji (wiadomo rys nie widać ale jakość takiej płyty jest marna )
     
    1 osoba to lubi.
  7. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    u mnie się zdarza praktycznie zawsze jak gram na mapie metro gdzie jest powyżej 1000 ticketów ;] jak dobiję tak ok 12tys punktów to się konsola zawiesza ;p baaaardzo często tak miałem dlatego teraz maks 200% ticketów gram :)
     
  8. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Pewnie grałeś na Operacja Metro, mi tam się zawsze gra zacina po jakimś czasie.
     
  9. Montes

    Montes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2013
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Grudziądz
    Mnie także konsola się zawiesza przy Operacji Metro, mam już 100h w bf3 i konsola przy Battlefield'zie zawiesiła mi się z 5 razy.
     
  10. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
    Własnie u mnie też na Metro. Czytałem gdzieś na jakimś forum, że to może być przez częste naciskanie select, żeby sprawdzić staty, ale ostatnio nic nie wciskałem a i tak się zawiesiło.
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wina gry bogow ,moze to kiedys poprawia.
     
  12. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    Wiesza się na Metrze i na Sekwanie, a i czasem na Bazarze w momencie dogrywania (po około 5-10 minutach grania na chwilę animacje zwalniają lub zatrzymują się całkiem). Zdarzyło mi się to żeby nie skłamać setki razy. Gra zainstalowana na dysku od samej premiery, płyta w doskonałym stanie, nie ważne też czy konsola rozgrzana czy świeżo odpalona. Nigdy nie zawiesiło mi się w trybach DM tylko w Podbojach i Szturmach. Na początku denerwowało ale teraz już się przyzwyczaiłem ;D Nic nie można zrobić. Wszyscy moi znajomi, którzy grają w BF mają to samo. Życie.
     
  13. BodiakPOL

    BodiakPOL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Racibórz
    To może też być wina internetu. Zauważyłem, że prawie zawsze gdy konsola mi się zawiesi na bf3 to internet zamuli lub nie ma go wgl na kilka minut. A gdy gralem w gry bez multi to nigdy konsola mi się nie zawiesiła ;)
     
  14. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    Zgadzam się w 100% na metrze i Sekwanie zdarza się tylko zresztą moim znajomym też
     
Wczytywanie...

Poleć forum