1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez swiezak, Lipiec 12, 2013.

  1. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    witam,jako ,że w bf3 teraz nie potrzeba online pass'a chciałbym sobie zagrac z kolegą przez live. Zależy mi tylko na trybie multi,to czy musze nagrywać 2 DVD,czy tylko tą gdzie jest multi? Mam LT 3.0 i jeśli nagram zwykła nagrywarką(póki co nagrałem nią jedną gre XGD 3 i śmiga) to czy będzie hulać bf3? bo czytałem ,że np.fifa 13 wywala do dasha.z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marekincognito

    marekincognito Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnik, Lublin
    Tylko pierwsza płyta służy do grania na multi, ja nagrałem zwykłą nagrywarką od laptopa i wszystko póki co śmiga :)
     
  4. marcin1821

    marcin1821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A ja mam takie pytanie też odnośnie bf3 jak wygląda sprawa w Premium? idze to jakoś dograć na DVD, dysk czy coś ?
     
  5. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Dysk lub pendrive

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  6. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale tylko jeśli mamy rg albo no-jtag?
     
  7. marcin1821

    marcin1821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Właśnie, a co jak mam LT 3.0 da się wtedy DLC do bf3 nagrać ??
     
  8. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, na nieprzerobionej da sie.
    Po co komu DLC do BF3 na RGH?

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  9. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Multiplayer na DVD 1 powodzenia, mi na ihasie blad nie wyskoczyl, ale gra sie nie instaluje 40% i blad o sciereczce;/ Co do premium sciagnac; http://www.mediafire.com/download/e09291b39x1ewid/7DB10D67915F6E3DF3828F4FEAA45A21DEBF4B2D45 i wgrać przez program horizon, automatycznie ci wgra.
     
Wczytywanie...

Poleć forum