1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tgk, Listopad 6, 2011.

  1. tgk

    tgk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z BF3 mam dwie DVD ładnie je wypakowywałem do default.xex wrzuciłem na dysk odpalam pierwsza DVD ładnie się włącza wybieram kampanie poziom i wyskakuje komunikat wsadź dysk z kampanią dala pojedynczego gracza i nie wiem o co chodzi ..
    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Podmuch

    Podmuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    z tego co wiem to na 2 dvd jest singiel
     
  4. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    Widocznie musiałeś pobrać wersje Multiplayer/Co-Op.
     
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gdy Cię poprosi dysk z kampanią, wyciągnij z xboxa płytkę która aktualnie się znajduje a wsadź tą która nie jest wsadzona.
     
  6. tgk

    tgk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale możesz mi to wytłumaczyć jak to jest możliwe ze sam multi zajmuje 2 DVD czyli 15 GB
    Wiem ze singiel jest na 2 ale jak odpalić tego singla włączam normalnie jak każdą grę i nadal wola o płytke z singlem
     
  7. tgk

    tgk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale turbin ja mam jtaga i odpalam grę z dysku
     
Wczytywanie...

Poleć forum