1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wilk14, Kwiecień 14, 2012.

  1. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Cześć zwracam się do was bo mam mały problem w liście znajomych w BF3 chce dołączyć do meczu a tu wyskakuje mi błąd ,że muszę sprawdzić połączenie z internetem wcześniej mogłem dołączać do znajomych a teraz ten komunikat wyskakuje dodam ,że nie mam problemów z internetem wszystko ładnie chodzi.
    Proszę o odpowiedzi.:fat:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seski

    seski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Może niezgodność wersji?
    Jak próbowałem dołączyć się do Twojej sesji, to mi takie coś wyskakiwało.
     
  4. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Ja mam Bf,a bez dodatków więc to nie wchodzi w grę.
     
  5. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
  6. oggy31

    oggy31 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłeś wszystkie patche? Niezgodność wersji to nie znaczy bf3 powrót do karkand i wgl wszystkie możliwe dodatki tylko czy zainstalowałeś wszystkie patche? Ostatnio chyba wypuścili taki jednogigowy :D
     
  7. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    dzięki za odp ściągnę patcha i będzie śmigać
    wcześniej go nie ściągałem ,ponieważ nie był konieczny
     
Wczytywanie...

Poleć forum