1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez xanon21, Wrzesień 5, 2012.

  1. xanon21

    xanon21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam pytanie związane z grą.
    1.Ile języków(głosowych) jest w grze?
    2.Czy to normalne że gra ma bardzo duże patche?(pierwszy patch miał gdzieś 131 mb)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    1)kilka jest najważniejsze ,że jest pl
    2)normalne gra jest co chwile poprawiana pod kątem multiplayer. Zmiany parametrów broni itd.
     
  4. xanon21

    xanon21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok ,dzięki.Bo dla mnie to trochę dziwne że jakim cudem aż tyle języków zmieściło się na jednej płytce
    Mam jeszcze ostatnie pytanie.Związane z menu głównym,a dokładnie z tekstem o góry pod "zaproszeniami".A mianowice ten tekst nie przesuwa sie plynnie tylko skokowo.To jakis bug,czy wina gry
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    tam ich jest z 5 chyba nie pamietam dokladnie zobacz w menu będziesz wiedział jest zmiana jezyka i mowy.Chyba tak ma być:)albo masz problemy z laserem i dlatego możesz mieć nie płyna animacje menu.
     
  6. xanon21

    xanon21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie to pierwszy raz mi się zdarza ,gre mam zainstalowana na dysku twardym.Wszystko fajnie i płynnie chodzi tylko ta właśnie animacja napisów koło "zaproszen"?
     
  7. xanon21

    xanon21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam jeszcze jedno pytanie,jak aktywować online passa w BF 3 ?Bo jak wciskam multiplayer,co-op czy battle feed wyskakuje mi tylko brak uprawnień konta?
     
  8. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Musisz mieć konto gold
     
  9. xanon21

    xanon21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam jeszcze dwa pytania.
    1.Jestem zszokowany ile ta gra zajmije na konsolach!To ponad 16 GB(jeśli masz płytki zainstalowane na twardym),Do tego dochodzi jaki patch o wadze bagatela 1.7 GB ,plus patch 131 mb,i teksture pack o wadze 1.5 GB.I dlatego się pytam.Czy można grac z samej płyty?To znaczy zostawiając teksture pack wgrany?Zresztą ban dla EA za grę.Jakby Nie wukorzystany online pass wylądowała by już dawno w sprzedarzy.
    2
    Czy też macie raz na jakiś dłuższy okres gry "ścinki"?Zdarza to się rzadko,ale jednak
     
Wczytywanie...

Poleć forum