1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 (2013) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 25, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Battlefield.4.XBOX360-iMARS


    Płyta #1 - Multiplayer i Textury HD
    Płyta #2 - Singleplayer


    [​IMG] View attachment 362
     
    5 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Czy HD content wymaga hdd?

    Edit: Niestety wymaga.

     
  4. luquepl

    luquepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy tekstury HD mozna nagrac na samego pendriva i zrzucic na hdd jak np bylo z Gta 5 gdzie jedna plyte sie kopiowalo horizonem na hdd>?

    -=SETH=-//Tak
     
  5. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  6. luquepl

    luquepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli tak to z drugiej strony mysle ze warto to nagrac (2 plyty) i grac sobie online bo nie ma online passow prawda?
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Czytaj co napisał: zgrać na pendrive a potem wrzucić z pena na HDD....
    Logiczne jest to, że żadnych textur HD nie wrzucisz na penka. Tzn. wrzucisz ale ich gra nie wykryje.

    Online passów nie ma już dawno...
     
  8. bufus2307

    bufus2307 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a po ftp mozna ? jesli tak to jak to zrobic bo zabardzo nie ogarniam :) tzn skad wyciagnac te tekstury hd i gdzie je wrzucic ;>
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak masz rgh można

    A same tekstury są do pobrania w sieci
     
  10. manjak34

    manjak34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli mozna normalnie grać na live bez zadnych onlinepassow ?
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. luquepl

    luquepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak ale radzilbym poczekac zeby przedwczesnie sie tam nie wbic i bana nie dostac
     
  13. spik8

    spik8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Ja wrzuciłem tekstury hd na pendriva przez horizon, a później zgrałem je na dysk, podczas uruchomienia bf nie było już żadnych komunikatów o doinstalowaniu dodatkowych danych, więc wychodzi na to że mozna pobrać same tekstury zamiast całej płyty.
     
  14. bufus2307

    bufus2307 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ale skad wziales te tekstury ?
     
  15. raph

    raph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co i tak się mija z celem gdyż płytka z teksturami to także multi. a BF4 bez multi to jak pies bez sierści :)
     
    1 osoba to lubi.
  16. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    czy ktoś wie czy mamy w niej system link ?
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  18. bendov

    bendov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z multi chyba lepiej poczekać do premiery?

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  19. ZdzichoTnT

    ZdzichoTnT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  20. bendov

    bendov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie wydaje mi się, chociaż to jest EA, a oni zawsze zdzieraja siano.

    Tutaj jestem.
     
  21. raph

    raph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    EA jakiś czas temu oficjalnie zrezygnowala z online passow wydawanych przez siebie. BF4 nie wymaga, tak jak pozostale wszystkie gry ze stajni EA i EA Sports.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum