1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 - co i jak?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kieryk123, Listopad 11, 2013.

  1. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    Witajcie. Czytając wszystkie wasze tematy związane z BF4 i jego odpaleniem, teksturami HD, DVD 2, itp. jestem zdezorientowany.
    Moja konsola jest przerobiona na LT 3.0. Chcę pograć w BF4 tylko i wyłącznie na MULTI. Co mam zrobić, abym odpalił grę bez zbędnego niszczenia płyt?
    Do konsoli mam podłaczone 2 dyski zewnętrzne. Na 1 mam zgrany DVD1 z GTA V, a ten 2 to same dane. Wszystko śmiga z GTA V więc wierzę, że BF4 też ruszy.
    Proszę o szczegółowe wytłumaczenie mi tej zawiłej operacji :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Bez dysku wewnętrznego Microsoftu BF4 ci nie odpali
    Proszzz, specjalnie dla ciebie : [​IMG]

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. oxygen

    oxygen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    BF4 pierwsza płyta textury i multiplayer, druga płyta kampania singiel player

    Mam ihasa ale zwykła nagrywarka też nie mam problemu nagra płyt xgd3

    napisze bez ihasa BF4 przepuszczasz przez abgx tutaj ustawienia pod lt3
    abgx360 - Konfiguracja programu pod lt 3.0 - YouTube

    jak dokończy muszą w abgx być żółte napisy , jak będą jakieś czerwone to ściągnij inną wersje czerwony napisy oznacza walnięta gra

    w Nagrywarce wyedytuj bios np aby w
    verbatimy mk003 wypalały się z prędkością 2.4 , jak chcesz wiedzieć jak to znajdź moje odpowiedzi i posty juzs pisałem

    zainstaluj clone cd i wypal jak wyskoczy okienko zaznacz truncate


    Nie pisze o img burn i tym programie do rozszerzenia płyty, ponieważ jest mało skuteczny powyższa metoda jest 100% sprawna
     
  5. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    No dobra, ale i tak bez dysku nie odpale. Jaki dysk najtańszy kupić do konsoli? Coś polecacie?
     
  6. Adi90

    Adi90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Oryginalny Microsoft 20gb ok 50zł chyba że ktoś z forum sprzeda Tb taniej
     
  7. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    Właśnie szukam takiego dysku i nigdzie w sklepie go nie mogę znaleźć, jakby przestali produkować... jedynie aukcje allegro używane - licytacje.
     
  8. Adi90

    Adi90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nowego jak się orientuję nie dostaniesz. Szukaj na allegro lub tablicy możesz też dać temat na forum w dziale kupię napewno się ktoś odezwie.
     
  9. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Heh, w sklepie na 100% nie znajdziesz - nie myslisz sie, przestali juz dawno temu produkoeac takie dyski.
    Na allegro powinny byc za 50 zl

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    No dobra, załóżmy, że mam już dysk. Jak mam zgrać te pliki bez wypalania obu płyt. Mam zwykłą nagrywarkę, nie iHAS.
     
  11. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Bez iHasa nie nagrasz BF4

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  12. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    Nie mów głupot. Od początku mam zwykłą nagrywarkę i normalnie wypalam wszystkie gierki. Udało mi się GTA V to i BF3 też mi się uda. Chodzi mi jedynie o zainstalowanie płyty. Czy trzeba wypalać DVD 1 i DVD 2? Może wystarczy samo DVD1 (Multiplayer + tekstury), a reszta nie potrzebna?
     
  13. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Gta V i owczem bo i laptopową da sie nagrać ale BF4 NIE NAGRASZ
    Wiesz lepiej? Spróbuj to sie przekonasz

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  14. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    okej, w takim razie zwracam honor. Możesz mi podesłać jakiś link do możliwie najtańszego iHasa?
     
  15. oxygen

    oxygen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Bez iHasa nie nagrasz BF4 ja swoją SH-S223F trzeba poczytać moje tematy i nagrać jak zalecam, nagrałem 4 komplety gry czyli 8 płytek bf4, i za każdym razem gra działa od strzała zresztą już dawno ją przeszedłem, ogólnie hmm na 40 płyt wypalonych tylko 1 się nie nagrała płyta wadliwa była , obraz płyty nagrywa się w 45 minut, każde gry kopiują się na dysk w nawet fifa 14. Wszystkie najnowsze tytuły nagrałem, nie wiem co co jeszcze potrzeba :)
     
  16. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    No to jak? Trzeba iHas czy nie trzeba?
     
  17. oxygen

    oxygen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam Ihasa b ale tylko dla swojego użytku w ihasie jest tak że jak ją przyszykujesz nie masz problemów nagrać w imgburn
    mam SH-S223F kolega przychodzi aby mi ja nie zjechał, wtedy inaczej nagrywam poczytaj moje posty, w tedy imgburn playtol się nie sprawdza, ale tez nie mam żadnego problemu.
     
  18. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    Ja mam tez jakiegos samsunga SH chyba. I normalnie nagrywam nim cały czas, a nagrałem już jakieś 20 gier
     
  19. oxygen

    oxygen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    U mnie gry nagrane zrzucają się na dysk do końca, mam konsole slim napęd LITEON DG-16D4S, koledzy maja falcona i to samo wszytko ładnie.
     
  20. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    Ok, dysk zamówiłem. Zostaje mi nagrać DVD1 i DVD2. Tylko któryą płytkę trzeba zainstalować na dysku konsoli? Przypomnę, że trybu Singleplayer nie chcę odpalać, interesuje mnie tylko multi.
     
  21. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płyta #1 - Multiplayer i Textury HD
    Płyta #2 - Singleplayer
     
Wczytywanie...

Poleć forum