1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

battlefield 4 co robie zle? RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ares101, Listopad 5, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ares101

    ares101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dvd2 xex przezucam na dysk ktory mam podpiety przez usb. Z dvd1 content przezucam do contentu na dysku. Gra odpala i za kazdym razem pisze o instalacji plikow, daje ok i nic sie nie instaluje. Gdy wlacze kampanie gra sie wczytuje wczytuje i nie umie wczytac. Co robie zle?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    dysk wewnętrzny (pendrive sformatowany pod konsolką)?napewno dobrze wrzuciłeś tekstury z pierwszej płyty ,czyli tak Content \ 0000000000000000 \ 454109BA
     
  4. ares101

    ares101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest to dysk 3.5 wlozony do specjalnej kieszeni. Zaraz wrzuce jezcze raz do contenta

    edit.
    Chyba robie cos zle, wrzucam normalnie na dysk do pliku content, pamietam jak montowalem gta V to robilem to jakims programem tylko nie pamietam jakim ;/
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Musi być dysk org, bądź sformatowany pod konsolą....
    Pena zmontuj i sformatuj z org dash'a i na niego wrzuć textury.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  6. ares101

    ares101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dysk jest sformatowany pod konsole... gram na nim caly czas, gta V tez na niego wrzucilem
     
  7. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
  8. ares101

    ares101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziala, dzieki!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum