1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 Gra się zawiesza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcin18osw, Listopad 17, 2013.

  1. marcin18osw

    marcin18osw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z grą BF4. Gra oczywiście nagrana IHASEM z MAX Burn czy jak to się tam nazywa. Gra normalnie wgrała się na dysk DVD1. Podczas gry online bo póki co tylko gram w sieci gra się zawiesza np. przy ładowaniu kolejnej mapy. Niekiedy idzie pograć z godzinę bez zwisu. Wczoraj nawet wyskoczyła informacja ze ściereczką. Normalnie gra zawiesza się i trzeba wyłączyć konsolę. W czym może być problem ? Może jakaś zła wersja tego BF? Dokładnie nie pamiętam, którą ściągłem. Wiem, że jest w języku polskim z polskim dubbingiem. Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ziomalek53

    Ziomalek53 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Spróbuj zainstalować grę na dysk. Ja miałem podobne problemy z innymi grami i pomogło wyczyszczenie lasera.
     
  4. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ta gra tak ma. Trzeba czekać na patcha.
     
  5. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Dokladnie
    Kazdy tak ma

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Caibre

    Caibre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Każdy tak ma? Nawet w przypadku grania poprzez RGH z dysku zewnętrznego? Bo właśnie chciałem zacząć zasysać :d
     
  7. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Chodzi o multi...
    Na singla nawet nie patrz...

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Caibre

    Caibre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Sory - mój błąd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum