1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 na dodatkowy dysk xbox 360 slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KrystianKRIS, Październik 31, 2013.

  1. KrystianKRIS

    KrystianKRIS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Lubelskie
    Witam.
    Posiadam konsolę XboX 360 Slim 4Gb i mam zamiar kupić grę Battlefield 4, ale z tego co wiem trzeba zainstalować dodatkowe 14Gb tekstur HD. Jeżeli kupię oryginalny dysk 20Gb od Microsoftu, to gra mi się zainstaluje?
    Dziękuję i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wystarczy pendrive, nie masz jakiegoś wolnego?

    Te tekstury HD zajmują coś koło 2GB
     
  4. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    tekstury od BF trzeba zainstalowac na dysku a nie na penie jak było w przeypadku np. GTA V
     
  5. KrystianKRIS

    KrystianKRIS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Lubelskie
    Więc jest taka opcja?
     
    1 osoba to lubi.
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Faktycznie, na RGH da radę na pendrive to zrzucić.
    Poszukaj na Allegro używanego dysku 20GB od M$ razem z kieszenią do slima.

    Sory, że namieszałem.
     
  7. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    lub kup sobie dysk firmy WD i przystosuj go pod xobxa ,poradnik masz na forum.
    W slimach dysk możesz wpiąć bez żadnej kieszeni, tylko że cięzko go trochę wyjąć
    Jak cos mam na sprzedanie kieszeń za 13 zl + wysyłka
     
  8. KrystianKRIS

    KrystianKRIS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Lubelskie
    Tylko gdzie taki dodatkowy dysk wpiąć? :p
     
  9. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ty poważnie tak??? czy trolujesz nas??
    w xboxie masz miejsce przecież na dysk
    [​IMG]
     
  10. KrystianKRIS

    KrystianKRIS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Lubelskie
    No kurde, kurde. Ale gdzie? Konsolę mam od roku i nigdy się nad tym zastanawiałem.
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak postawisz konsolę w pionie to na spodzie pod klapką masz slot na hdd...

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  12. KrystianKRIS

    KrystianKRIS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Lubelskie
  13. KubaFreeStyle

    KubaFreeStyle Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    366
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zamość
    Masz, przyjrzyj się żeberkom od chłodzenia i tam masz taki zatrzask który musisz podciągnąć i zdejmiesz cześć tych żeberek :) inaczej cieżko to wytłumaczyć :)


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  14. oski123

    oski123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja z kolei nie mogę znaleźć opcji zainstalowania dodatkowego pakietu. Po włożeniu płyty instaluje się podstawowe 2gb i potem można już grać , nie ma zapytania o dodatkową instalację...
     
  15. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Bo trzeba to samemu ustawić - czyli wgrac plyte na dysk
    Na ikonke gry naciskasz Y i wybierasz info a potem nagraj na dydk czy cos takiego

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  16. oski123

    oski123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak myślałem, dzięki !!!
     
  17. KrystianKRIS

    KrystianKRIS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Lubelskie
    Temat do zamknięcia. Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum