1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 - problem z misją

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez depcik94, Październik 27, 2013.

  1. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    Witam.Mam problem z misją.Miałem znaleść jakieś dane na statku Tytan i teraz mam wrócić na walkirię ale cały czas mi ten statek ucieka i nie moge go dogonić.Czy to jakiś błąd czy co?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Musisz wszystkie łodzie zatopić zawróć powinny się pojawić
     
    1 osoba to lubi.
  4. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    Zatopiłem wszystkie łodzie ale potem mówią cały czas o helikopterze słysze go ale nie widzę.Bede próbował może wreszcie się uda:)
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Helikopter też powinien Cie zaatakowac
     
  6. grisza133

    grisza133 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Grodziec, Bielsko, Poland, Poland
    Heh też przed chwilą się męczyłem z tą misją, aż mi fatal crash wyskoczył w FSD :D Teraz czyszczenie pamięci i trzeba będzie zniszczyć ten helikopter.
     
  7. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    A ja go wlasnie rozwalilem i bez crasha

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  8. grisza133

    grisza133 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Grodziec, Bielsko, Poland, Poland
    Ja po wyczyszczeniu FSD też bez crasha tym razem rozwaliłem helikopter i lecę dalej z tym koksem :)
     
  9. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    Jakoś mi się udało przejść nawet helikoptera nie rozwaliłem słyszałem jak lata ale nie było go :)
     
  10. rOosa

    rOosa Banned

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tyle błędów w grze jeszcze nie widziałem... Walkiria ucieka, dogonić się jej nie da. W końcu wróciłem łodzią do wroga. Helikopter wisi w powietrzu daleko od Walkirii. Wokół niego fruwają skrzynie z bronią, wejścia do włazów itp. Tragedia. Specjalnie tak schrzanili, żeby na Xbox One się przerzucać?
     
  11. aliens

    aliens Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    panowie mam inny problem,chodzi oto ze byłem juz dosc dalego w misjach ale przez przypadek jakis zalaczyłem gre od nowa zamaist wznow czy da sie jakos to naprawic zeby gry nie zaczynac od poczatku???

    czyli nikt nic nie ponoze????????
     
  12. skusza

    skusza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak zrobić czyszczenie pamięci w FSD bo przy piątej misji i helikopterze gra się wywala i prosi o czyszczenie płyty a ja mam rgh i nie gram z płyty ?
    Pozdrawia
     
  13. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
  14. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    A może mi coś panowie podpowiecie, jestem przy misji nr.6 wysadzenie tamy, utknąłem w momencie kiedy trzeba przeskoczyć z rusztowania na rusztowanie, próbowałem biec i w ostatnim momencie skok i trup, podchodziłem do krawędzi skok i znów trup.
    Nawiasem mówiąc gra raz mi się wysypała w momencie kiedy wsiadałem do czołgu, poza tym jak wszyscy liczne błędy.
     
    dzarusia lubi to.
  15. brzeziniak

    brzeziniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Nie chce tworzyć tematu ale mam pytanie które cd są do singla na lt3.0 oczywiście do battlefielda bo raz piszą że 1 a raz że 2 więc nie wiem :p
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  17. skusza

    skusza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nadal mam problem, przy końcu piątej misji jak jadę wagonikiem i wagonik spada , następnie zaczyna się ładować następna misja, xbox wywala komunikat o czyszczeniu płyty. Czyszczenie pamięci FSD nie pomogło . Co jeszcze mogę zrobić ?
     
  18. 1aztek1

    1aztek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2015
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z plansza z Walkiria. Jestem w miejscu ze mam dostac sie do skrzynki z bronia i zestrzelic helicopter. Niestety nie moge, jeden czlonek druzyny blokuje dostepu do schodow. No i utknelem. Prosze o pomoc...
     
  19. dzarusia

    dzarusia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2016
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Czy może ktoś już przeszedł ten moment i może dać jakąś wskazówkę?
     
  20. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1225
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zacytowany post był napisany bez mała 2 lata temu więc aktualizacje pobrane ? Przeszedłem Bf4 na PC, XO i ostatnio na X360 jak gdzieś był problem to zazwyczaj pomagał restart do punktu kontrolnego albo całej misji.
     
  21. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    no to co? dajem.
    ai106.photobucket.com_albums_m267_basiulek_lopata.png
     
Wczytywanie...

Poleć forum