1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 problem z obrazem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamil126, Styczeń 8, 2014.

  1. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    Witam pobralem ostatnio battlefield 4
    Poszlem do kolegi i nagralem jego ihasem . Płytka druga ta do singla chodzi bez problemu . Natomiast pierwsza z multi za nic nie chce się wypalic juz ze 4 płyty spalilem . W logu pisze ze problem z jakimś sektorem , o co chodzi ? Dodam ze ta płytę z multi nagrywalem na nast. dzień . Czy popelnilem jakiś błąd w ustawieniach ? Czy battlefield ma zabezpieczenie Civ
    , bo jeżeli nie to mogę spróbować na zwykłej nagrywarce z overburn .

    Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdzony obraz Abgx z ustawieniami pod dany LT ?
    Może się tak zdarzyć że masz pecha i trafiłeś na wadliwą partię płyt, ewentualnie pada nagrywarka.
     
    1 osoba to lubi.
  4. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    Tak abgx sprawdzony , nagrywarek bym wykluczył bo na niej było nagrywane tylko kilka płyt . Mówisz ze to mogą być wadliwe płyty ,pierwszy raz się z tym spotykamy czy to częste jest ? I jak jest z tym obrazem czy ma civ ? I czy mógłbym ew. nagrać na EMTec ? Czy trzeba cos wtedy zmieniać w ustawieniach ?

    Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
     
  5. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do każdej płyty są odrębne ustawiania, znajdziesz info na forum. Ja do tej pory nie miałem problemu bo mało nagrywam, staram się kupować używane gry, jednak kiedyś za czasów lt1.7 miałem z płytami spore problemy, nieraz i po 4 szło na straty.
     
  6. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    A mógłby ktoś podać linka do tych ustawień płyt bo za nic znaleźć nie moge

    Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum