1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 - problem z sav'em kampanii.

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez Adek86, Luty 10, 2014.

  1. Adek86

    Adek86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Witam!
    Odpalając dzisiaj konsolkę, najpierw miałem problem z zalogowaniem się (chyba router zawisł) a później wchodząc w kampanię Battlefield 4, uruchomiła mi się od nowa :/ Uruchomiłem konsolę jeszcze raz i to samo, nie wiem ile tam procent przeszedłem ale wygląda na to, że save przepadł :/ Podobno ta gra miewa takie problemy i wiele innych, jest na to jakiś sposób? Czy nie ma się co łudzić i grać od nowa?
    Dodam, że Assassins i Cod działają normalnie, wszystkie postępy w grze są zapamiętane.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    To prawda, jest to częsty problem, sam mialem tak 3 razy.
    Ogolnie, to wgralem save 100%, ktory unlockuje 780G, a potem dokonczylem kampanię :)

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Hehe na ps4 jest to samo prawda azur....

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zgadza się na PS4 4 czy 5 razy zaczynałem kampanię od nowa, bo ciągle save się wysypywał....
    W końcu po zakończonej grze zacząłem zapisywać save na DYSKU INTERENTOWYM lub pendrive, a później przy następnym uruchomieniu gry wczytywałem ów wcześniej zgrany save i zaczynałem w końcu od miejsca gdzie zakończyłem kampanię...
    Ech gra niedopracowana i niestety trzeba tak kombinować by skończyć kampanię.
     
  6. Adek86

    Adek86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    No to panowie lipa straszna za taką kasę żeby save się wysypywał?! Oszukali mnie banda decydentów :p hehe
    Dobrze, że multiplayer jest na wysokim poziomie, za wysokim :p
     
  7. kamil90

    kamil90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    213
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawoja
    Kampania jest tak krótka że można ja przejść na raz.
     
  8. Przemek R.

    Przemek R. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Hannover DE
    Witam , ja takich problemow nie mialem , nawet postanowilem na wysokim poziomie przejsc (pewnie dojdzie do tego dopiero wtedy gdy jakis problem z netem bede mial ;)) . Ostatnio mialem cos takiego , ze gdy wlaczylem konsole i zaraz BFa , ten nie dawal mi zadnego wyboru i od razu wrzucal mnie do gry multi , nawet to podstawowe menu gry mi sie nie wyswietlalo , tylko od razu spis serwerow i natychmiast z pierwszym z listy mnie laczylo .
    P.S. Kampania jest faktycznie krotka , ale dzieki absolutnie genialnemu wygladowi przeszedlem ja z prawdziwa przyjemnoscia . Kupilem One tylko dla BFa i to jest jedyna gra jaka mam na te konsole , poki co nie zapowiada sie zebym chcial cos jeszcze miec :D :D
     
  9. Adek86

    Adek86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Mnie też wrzuca do wyrobu serwera od razu, może to akurat atut tej gry i tak ma być bo komu chciałoby się wybierać z głównego menu multiplayer itp ;) tym bardziej, że w kolejności kampania jest na drugim miejscu hehe :)
     
  10. Przemek R.

    Przemek R. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Hannover DE
    Hehhe , no dokladnie . . . Jak w zeszla srode zainstalowalem BFa , to tak sobie pykalem kampanie poki sie multi nie zainstalowal i jak postanowilm "sprobowac" tak do czwartej rano gralem ;D
     
    1 osoba to lubi.
  11. Adek86

    Adek86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Ja dostaje cały czas po głowie, ale jakoś mnie to w ogóle nie rusza, w Cod'zie bym tyle nie wytrzymał :) Jest przyjemność wielka z multi, cóż więcej dodać? :)
     
    1 osoba to lubi.
  12. Przemek R.

    Przemek R. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Hannover DE
    Ale ja mam to samo , raczej po glowie dostaje , ale tak mi sie zajefajnie pyka , ze gram i gram i gram . . .
     
  13. Adek86

    Adek86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Że kto niby po głowie dostaje jak k..... zazwyczaj pierwszą 10 zamykamy!!! :D Postrach serwerów, polskie anioły sprawiedliwości! :D
     
  14. Adek86

    Adek86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    A co do problemu z save'm gry, jest to spowodowane multiplayer'em, ja i paru innych znajomych z Live'a ma ten sam problem, przechodząc kampanię lepiej nie wchodzić w multi bo się wysypują save'y :( nie wiedzieć czemu...zło jakieś niedobre, ale dobro i tak zwycięży!!! Codziennie zwycięża hehehehe :D
     
  15. domlam

    domlam Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Przepraszam, że tak z innej beczki... Ale mam problem odnośnie BF4 Multiplayer.
    Płytkę nagrałem ihas 124b wchodzę do gry szukam serverów wyskakują 5 serverów z słabym sygnałem i gdy wchodzę w jeden z nich ładuję mi sie muzyka gra potem muzyka zacina sie dalej sie ładuję i nie może sie załadować :C proszę o pomoc
     
  16. kamil90

    kamil90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    213
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawoja
    Kup oryginał Piracie !
     
  17. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Raczej nie nagrałeś bo także chętnie bym nagrał ale na tą chwilę BRAK MOŻLIWOŚCI :friendly_wink:
    Dobra spoko pomyliłeś działy - to dział odnośnie konsoli XBOX ONE, a tu nie ma jeszcze przeróbki, więc domiemywam że chodzi Ci o grę na Xbox360...
     
  18. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    Bo nie masz pobranych aktualizacji.Pobierz i wszystko będzie ok.a następnym razem pisz w dziale X360 to jest X1
     
  19. targ4

    targ4 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Końskie
    WItam, a jest możliwość na XBOX ONE zapisywać save z Battlefield 4 na pendrive albo w SkyDrive żeby w każdej chwili można było wrócić do dowolnie zapisanego stanu gry??? Bo już 2 razy usunęło mi postęp kampanii.....
     
  20. Qkisek

    Qkisek Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Tez tak mialem, niby sie zapisało a cofnelo mi jakby jeden Rozdzkal czy jak tam to sie nazywa :):):)
     
  21. targ4

    targ4 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Końskie
    Jest to niesamowicie wkurzające i nie do przyjęcia, ale nie ma żadnego patcha na ten problem, nie wiem??? Teraz to trochę już mi się nie chce od nowa zaczynać kampanii, chociaż nie jest długa ale po prostu już nudno 3 raz przechodzić te same poziomy, dodam że do 5 misji mam wszystkie znajdźki odszukane i zdobyte i już w ogóle nie mam motywacji żeby rozpoczynać kampanię od nowa.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum