1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 PROBLEM.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bil0n, Grudzień 29, 2013.

  1. Bil0n

    Bil0n Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Żyrardów
    Siemanko, mam taki mały problem z grą battlefield 4 a mianowicie gdy gram na mapie Dawnbreaker gra po 10 minutach się zacina i muszę resetować konsolę, coś poradzicie czy to jest błąd od strony gry :D ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cytrynaplaygames

    cytrynaplaygames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam tak samo:-(

    Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
     
  4. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Jest to błąd gry nic z tym nie zrobisz może wypuszczą jakąś łatke co to naprawi

    Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. cytrynaplaygames

    cytrynaplaygames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale pytałem się kolegi i on tak nie ma.

    Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
     
  6. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    To nie mapa zwiesza konsole tylko gra wiele osób ma z tym problemy i na xboxie i na ps3

    Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Bil0n

    Bil0n Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Żyrardów
    Dzięki wszystkim za odp :D do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum