1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 - Problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Mrhubert, Grudzień 29, 2013.

  1. Mrhubert

    Mrhubert XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szprotawa, Poland
    Kupiłem sobie wczoraj Battlefielda 4 na xboxa, uruchomiłem gre (od razu multi:)) pograłem z 15 minut i konsola się zawiesiła,nie moglem nic zrobić,musiałem wylączyć xboxa. Dzisiaj stało się to samo. To jest wina konsoli czy gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    wywala ci jakiś komunikat ?
     
  4. Mrhubert

    Mrhubert XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szprotawa, Poland
    Właśnie nie,tylko się zawiesza.
     
  5. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    269
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Wina gry, duża liczba użytkowników na to się skarży.

    Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Przecież nie bez powodu tą grę nazywa się bugfield, crashfield, betafield. Dice po świetnych BF.BC2 i BF3 się sprzedało i poszło za kasą. Ta gra to porażka choć mam nadzieje że jeszcze ją poprawią.

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
  7. jas8115

    jas8115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety przy tej gierce to normalne, mam to samo+znikanie tekstur.
     
  8. Mrhubert

    Mrhubert XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szprotawa, Poland
    Kampania idzie spoko. Multi mi się zacina, ale jak wylacze xboxa to potem już jest spoko. .

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  9. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Witam :)
    Nie chcę zakładać nowego tematu wiec spróbuje tutaj. Chodzi mi dokładnie o to iż posiadam Xbox'a 360 bez dysku wewnętrznego. Fabrycznie tylko z 4gb pamięci wewnętrznej. Czytałem gdzieś że nawet dokupując oryginalny dysk do konsoli w BF'a 4 nie pogram. Ale dla umocnienia się w tym co słyszałem chciałem właśnie spytać czy tak jest rzeczywiście. Chęć pogrania w ten tytuł przez Live'a jest wielka szczególnie jak zamoczyłem już paluszki w BF3 na PC :)
    Jeżeli ktoś próbował odpalić BF4 na klocku 4gb z dokupowanym dyskiem wewnętrznym to proszę o odpowiedź ;) z góry dzięki :)
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kupujesz dysk wewnętrzny i wszystko śmiga..
     

Wczytywanie...

Poleć forum