1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 - Problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Mrhubert, Grudzień 29, 2013.

  1. Mrhubert

    Mrhubert XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szprotawa, Poland
    Kupiłem sobie wczoraj Battlefielda 4 na xboxa, uruchomiłem gre (od razu multi:)) pograłem z 15 minut i konsola się zawiesiła,nie moglem nic zrobić,musiałem wylączyć xboxa. Dzisiaj stało się to samo. To jest wina konsoli czy gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    wywala ci jakiś komunikat ?
     
  4. Mrhubert

    Mrhubert XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szprotawa, Poland
    Właśnie nie,tylko się zawiesza.
     
  5. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Wina gry, duża liczba użytkowników na to się skarży.

    Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Przecież nie bez powodu tą grę nazywa się bugfield, crashfield, betafield. Dice po świetnych BF.BC2 i BF3 się sprzedało i poszło za kasą. Ta gra to porażka choć mam nadzieje że jeszcze ją poprawią.

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
  7. jas8115

    jas8115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety przy tej gierce to normalne, mam to samo+znikanie tekstur.
     
  8. Mrhubert

    Mrhubert XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szprotawa, Poland
    Kampania idzie spoko. Multi mi się zacina, ale jak wylacze xboxa to potem już jest spoko. .

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  9. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Witam :)
    Nie chcę zakładać nowego tematu wiec spróbuje tutaj. Chodzi mi dokładnie o to iż posiadam Xbox'a 360 bez dysku wewnętrznego. Fabrycznie tylko z 4gb pamięci wewnętrznej. Czytałem gdzieś że nawet dokupując oryginalny dysk do konsoli w BF'a 4 nie pogram. Ale dla umocnienia się w tym co słyszałem chciałem właśnie spytać czy tak jest rzeczywiście. Chęć pogrania w ten tytuł przez Live'a jest wielka szczególnie jak zamoczyłem już paluszki w BF3 na PC :)
    Jeżeli ktoś próbował odpalić BF4 na klocku 4gb z dokupowanym dyskiem wewnętrznym to proszę o odpowiedź ;) z góry dzięki :)
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kupujesz dysk wewnętrzny i wszystko śmiga..
     
Wczytywanie...

Poleć forum