1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 - przeniesienie konta premium z X360

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez Paster03, Kwiecień 28, 2014.

  1. Paster03

    Paster03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    Witam,
    Miałem BF4 na Xbox 360, którego sprzedałem po kupnie X One, a przy pierwszym uruchomieniu BF na nowej konsoli mogłem skopiować statystyki itd. z 360tki. Dzisiaj dość okazyjnie kupiłem profil z zawartością premium do BF, ale zupełnie nie zwróciłem uwagi ze jest dla 360tki.
    Czy może po zalogowaniu będzie można pobrać zawartość premium na one lub przenieść to w inny sposób?

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
  4. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Z licencją można a bez pewnie nie.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    przeniesiesz bez problemu poprostu zaloguj się tym profilem na X1 i odrazu będziesz miał możliwość pobrania za free Premium i na X1 wszyscy będą mogli korzystać z premium
     
    1 osoba to lubi.
  6. Paster03

    Paster03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    Niestety nic z tego, po zalogowaniu się tym kontem owszem premium był do pobrania za darmo, a po przelogowaniu się na swoje konto odblokowały mi się battlepacki premium, ale próba dołączenia do serwera z mapą z któregoś z dodatków kończyła się przeniesieniem do sklepu i ofertą kupna premium za 39.99 funta.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  7. Paster03

    Paster03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    Mam jeszcze pytanie czy da się gdzieś kupić premium poza sklepem w grze? Nie chcę kombinować z kartą kredytową kiedy region jest na UK, wolałbym kupić zwykły kod do wklepania, ale nawet na allegro kompletne pustki w tym temacie.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  8. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    taki kod do wpisania możesz kupić na e-bay
     
  9. Paster03

    Paster03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    Właśnie też szukałem i były tylko PC (Origin), ale jeśli nie ma innego sposobu to będę polować na ten kod ;)

    EDIT: Tutaj są kody na różne waluty http://www.keye.pl/games/buylistsearchgame/game/52 w chyba niezłych cenach gdyby ktoś jeszcze szukał.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum