1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 rgh problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez misiutom, Listopad 4, 2013.

  1. misiutom

    misiutom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam wszystkich mam problem.Pobrałem battlefield 4.Oczywiście wypakowałem party i utworzyły mi się 4 pliki 2 do 1pDVD i 2 do 2DVD.Pliki te są typu iso i dvd. Kiedy prubuje je rozpakować,powstają foldery które są puste.więc standardowo jak zawsze używam programu iso2god i przerabim obie płyty.Po przerobieniu DVD mam folder 454109BA/00007000/folder z mnóstwem cyferek +plik z takimi samymi cyframi.Wfolderze około 45plików każdy po 162,2mb.problem polega na tym że po skopiowaniu na konsole zawsze działało a z tą grą lipa. Gra się włącza do momentu wyboru poziomu trudności ,jak wybiorę poziom to wczytuję i się nieuruchamia POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    było na początko poczytać forum bo jest masa tematów o tym jak to zainstalować, tu masz rozwiązanie
    pierwszą płytę przerabiasz do formatu XEX i wyciągasz z tego tylko folder CONTENT i wrzucasz to w odpowiednie miejsce na dysk WEWNĘTRZNY konsoli,druga płyta może być w formacie god i wrzucona gdzie chcesz, jak nie posiadasz dysku wewnętrznego to robisz tak jak w tym poradniku http://xboxforum.pl/jtag-rgh-194/battlefield-4-bez-dysku-wewnetrznego-179811/
     
    1 osoba to lubi.
  4. misiutom

    misiutom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no tak to fakt że dużo osób otym pisalo, ale mam inny problem mam Winde7 niewiem czy to ma wpływ jak próbuję wypakować do xex to nic mi niewychodzi , cała operacja trwa 2sekundy.i nic pusto w folderach.co dalej?
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    1 osoba to lubi.
  6. misiutom

    misiutom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czytalem ten opis i próbowałem zrobic to w exiso-gui i nic ,znalazłem też chwilę temu czyjś opis jak to zrobić w inny sposób programem WX360 spróbowałem i nic. Jedna rzecz mnie zastanawia że mój plik iso nie jest plikiem xbox iso tylko zwykłym.
    Gdzie popełniam błąd?
     
  7. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    to dobrze że masz zwykły obraz iso bo to jest pewnie pod LT bo masz tam plik dvd ale tym się nie przejmuj, mam nadzieję że do programu exiso wrzucasz obraz iso a nie plik dvd? spróbuj jeszcze tym programem XBOX Image Browser
     
    1 osoba to lubi.
  8. misiutom

    misiutom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok spróbuję i dam znać
     
  9. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    jak Ci się udało przerobić do GOD to do XEX też musi się dać coś pewnie źle robisz z tym exiso , ale spróbuj tym XBOX Image Browser i daj znać
     
    1 osoba to lubi.
  10. misiutom

    misiutom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Super zadziałało. teraz jak dobrze zrozumiałem mam skopiować do konsoli tylko folder content z DVD1 do folderu gdzie mam gry na wewnętrznym dysku(content/16zer)a DVD2 zrobić w god i wrzucić na zewnetrzny do innych gier?czy content z DVD1 wrzucić do jakiegoś folderu np.454109BA?
     
  11. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    tak kopiujesz z folderu content (z dvd 1) folder 454109BA i ten folder wrzucasz na dysk konsoli do content/16 zer/tu ten folder(454109BA) , a druga płytka może być w god i wrzuć gdzie chcesz i powinno działać
     
    1 osoba to lubi.
  12. misiutom

    misiutom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zaraz sprawdzę i dam znać
     
  13. misiutom

    misiutom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no super dzieki śliczne za pomoc. Miło że jest ktoś kto pomaga.wszystko śmiga jak talala
     
  14. eli2006

    eli2006 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę o Pomoc !! Bo mnie już coś bierze mogę prosić o krok po kroku jak nagrać Battlefield 4
    Mam konsole Slim 4Gb
    dash 2.0.16202.0.

    Coś mam spierdzielone bo jak odpalam płyte to mam taka informację
    : Aby uzyskać dostęp do funkcji sieciowych Xbox Live musisz się zalogować do Usługi Live "
    (Dodam iż xbox nigdy nie był podpięty do neta) nie mam żądnej innej opcji tylko zatwierdzenie jak dam TAK i wybiorę kampanie to ładuje się w nieskończoność.
    Proszę dajcie krok po kroku jak dla matoła ( dla mnie) Zrobiłem tak jak w poradniku z 1 strony - chyba że źle nagrałem pendriva NIE WIEM HELP !!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum