1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 - serwery EA niedostępne ?!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez PidzamaSGaming, Styczeń 31, 2014.

  1. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Witajcie !
    Mam do was pytanie, czy jak odpalacie BF4 na X360 to też wam wywala komunikat informujący ,że servery EA są offline ?!
    Nie wiem co się dzieje :(
    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mkbewe

    Mkbewe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    66
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    Ja mam "Utracono połączenie z serverami EA. Funkcje sieciowe będą niedostępne."
     
  4. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    No dokładnie :(
    Jak będzie jakieś info to piszcie w tym wątku ! :)
     
  5. Mkbewe

    Mkbewe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    66
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
  6. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    niech dadzą możliwość wynajęcia własnego serwera !!
     
  7. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    ciekawie się zapowiada luty :D
     
  8. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Od wczoraj serwery niedostępne. Super.

    Wysłane z mojego FreeTAB 9701 przy użyciu Tapatalka
     
  9. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    mi dzisiaj o 1 w nocy zerwalo polaczenie ale po 5 min moglem dalej grac... gralem do 3 w dzień jeszcze nie próbowalem - kampanie przechodze powoli .

    a ten aktualizacje pobraliście?! dziś wyszła 490MB waży .
     
  10. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przy moim internecie... nie pobieram . ;D
    Za te aktualizacje powinni jakieś darmowe DLC nam dać.

    Wysłane z mojego FreeTAB 9701 przy użyciu Tapatalka
     
  11. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie pobierzesz to nie pograsz proste i logiczne ;)
     
  12. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    mi do teraz tak sie dzieje :/

    zauwazyliscie moze ze po tym patchu jest troche ladniejsza grafika ?

    czy mi sie tylko wydaje ?
     
  13. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    mnie tez sie tak wydaje i jakby nieco plynniej gra chodzila ... ale możliwe że mi na wzrok padło .
     
  14. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    O jacie ...
    Dzięki za info.
     
  15. BuRRRza

    BuRRRza Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    881
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    Witam. Przeprasza ,że odkopuje temat ale mam ten sam problem wyskakuję mi komunikat "Utracono połączenie z serverami EA. Funkcje sieciowe będą niedostępne." Wiecie coś o tym ? Gra pierwszy raz włączona, pobrał się jeden 6mb patch i pisało ,że jest drugi ale nie chciało mi go pobrać, wszedłem w Gra Online i taki właśnie komunikat jest.
     
  16. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    to pobierz go bez najnowszej aktualizacji nie pograsz online
     
  17. NapoleonFCW

    NapoleonFCW Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wszedłem przed chwilą na BF4, chce kilknąć gra online i wyskakuje mi problem "Utracono połączenie z serwerami EA. Funkcje sieciowe będą niedostępne".. czy wiadomo ile czasu potrwa, aż spowrotem będzie można normalnie grać? z góry dzięki. Pozdrawiam
     
  18. Gizmoski

    Gizmoski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "to pobierz go bez najnowszej aktualizacji nie pograsz online" maczos jak to pobrac?
    Tez dopiero co kupiłem gre,i odrazu mam komunikat Utracono połaczenie z serwerami EA.Fukncje sieciowe beda niedostepne.
    I tak samo juz Burrrza pobralem 6mb Aktualizacje,i nic gra stoi na powyzszym komunikacie WTF?!:worked_till_5am:
     
  19. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wyjdz z gry i wejdz jeszcze raz bedzie komunikat o aktualizacje, a jak nie to w menu szczegóły na BF4 i w dodatkach chyba powinna być najnowsza aktualizacja do pobrania
     
  20. NapoleonFCW

    NapoleonFCW Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wchodze w aktualizacje... niby mi samo wyskakuje po czym daje wybierz... i pojawia mi sie "w tej chwili brak elementów dostępnych do pobrania"
     
  21. Gizmoski

    Gizmoski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten sam problem,w sklepie nie ma zadej aktualizacji sa tylko dwa dodatki oraz Premium do kupienia tylko.
     
Wczytywanie...

Poleć forum