1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4 z EA Access

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez qba123, Kwiecień 17, 2016.

  1. qba123

    qba123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    302
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam problem z BF4 z EA Access. W trakcie wczytywania misji w kampanii gra się wyłącza i wywala do głównego menu xboxa. Próbowałem już reinstalacji, nic nie pomogło.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cyc3k_epj

    cyc3k_epj Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2015
    Posty:
    31
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Pajęczno
    pierwsze podstawowe pytanie, aktualny abonament EA? może są to chwilowe problemy, jak będę mieć chwilę to sprawdzę u siebie
     
  4. qba123

    qba123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    302
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    aktualny;) mam już tak od paru dni
     
  5. qba123

    qba123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    302
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    ma ktoś jakiś pomysł? po kilku reinstalacjach gry i odczekaniu ponad miesiąc gra nadal wywala do menu konsoli podczas wczytywania mapy/misji
     
  6. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3287
    Polubienia:
    1881
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    A probowałeś wywalić swój profil z konsoli i pobrać go na nowo? Do tego wyczyścić pamięć konsoli poprzez włączenie konsoli i przytrzymaniu przez 10sek poweru na konsoli. Później się sama włączy (nic z dysku nie stracisz, ani zapisów, ani gier, ani profilu).
     
  7. RozmoToby

    RozmoToby Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2016
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wiem czy Ci pozytywnie pomoge ale widze ze potrzebujesz pomocy wiec nawet jakies tam male info moze ci sie przydac, wiec sluchaj mnie. Jako ze juz mas tak przez dlugi czas czy nie probowales usunac zapis z gry ? Mozliwe ze zapis ci sie uszkodzil i dla tego Cie wywala z gry, szkoda by bylo jak bys daleko bym w kampanii ale wiesz jest ryzyko jest zabawa co nie ? Ale zawsze mozesz napisac lub live chat z EA support i ich sie spytac oni na pewno beda w stanie ci pomoc lub powtorzyc to co koledzy ci tu pisza.

    Sorry za cienkie info ale mysle ze chociasz to jakos pomoze.
     
  8. qba123

    qba123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    302
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    wywala mnie także podczas próby dołączania do serwera w trybie multiplayer podczas wczytywania mapy, więc nie wiem czy usunięcie savu z singleplayer coś pomoże

    teraz spróbowałem, bez efektu;/
     
  9. RozmoToby

    RozmoToby Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2016
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzieki za odpowiedz, kurcze to wes jako ze czekasz na odpowiedz tu to pogadaj ze supportem EA wiesz? Zawsze czegos wiecej sie dowiesz na temat twojego problemu, przeczesalem angielskie fora i lipa nic nie znalazlem... Kurcze jak ci sie uda naprawic to z checia zagral bym z toba hehh :)
     
  10. qba123

    qba123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    302
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    niestety EA poradziło mi to samo, właśnie usunięcie zapisów gry z konsoli i chmury, zresetowanie konsoli trzymając 10s przycisk, teraz gra już działa... szkoda bo w kampanii byłem już przy samym końcu;/ no ale problem powiedzmy że został rozwiązany, gra działa, dzięki za pomoc;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum