1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PanKocuro, Październik 30, 2013.

  1. PanKocuro

    PanKocuro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam,właśnie ściągam BF4 (16.2gb). Są DVD1 i DVD2. Mi zależy tylko na grze multiplayer,więć który dysk mam nagrać? Czytałem na forum i jedni pisza ,ze na DVD1 jest multi i txt hd ,ale i tak zeby pograc w multi to trzeba zainstalowac cos z DVD2 gdzie jest sibgleplayer. A inni pisza,ze wystarczy DVD1. Przeczytłem też ,iż WYMAGANA jest instalacja txt hd,co dla mnie jest strasznie głupie,czy to prawda? bez txt hd nie pogram w multi? PS.posiadam lt3.0 nie RGH.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Bez textur w ogóle nie zagrasz w BF4

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    musisz mieć oba DVD
     
  5. PanKocuro

    PanKocuro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a co wyskakuje jak nie zainstaluje tych textur? i moglbys dokladniej napisac po co potrzebuje oba dyski?
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    pisze zeby wrzucic drugi , a potrzebne sa po to zeby zagrac w gre , ludzie co z wami szkoda wam 2 plyt dosc ze za free to jeszcze narzekania ...
     
    1 osoba to lubi.
  7. PanKocuro

    PanKocuro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    kto tu narzeka? Nawet nie napisałem,że to żle. Jak masz tak pisać to nie pisz wogóle.
     
    1 osoba to lubi.
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    To po co ciagniesz temat ktory juz jest a po za tym odpowiedz miales ze potrzebne sa oba no ale jak sie nie rozumie tresci to tak juz jest s mlodymi
     
  9. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to ,że ktoś przeciąga temat oznacza,iż na coś narzeka. aha. Całe życie żyje w kłamstwie.
    A poza tym to proponowałbym używać interpunkcji. Chyba,że dzisiejsza młodzież nie uznaje interpunkcji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum