1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

battlefield 4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez polaris30, Grudzień 30, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. polaris30

    polaris30 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Kupiłem ostatnio xbox360 z płyta battlefield 4 i chciałbym zagrać w multiplayer ale nie mam pojęcia jak zacząć.Co to włączam to pisze o jakiejś aktualizacji a jak ją pobiorę to znowu że jestem offline albo że konta nie mam jak konto założyłem w xbox live to znowu coś innego itp. Wytłumaczy mi ktoś jak chłop krowie na rowie krok po kroku jak to zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GrzeLu7

    GrzeLu7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Masz kupionego "Golda"?
     
  4. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    musisz założyć konto orgin i kupić pakiet gold
     
  5. polaris30

    polaris30 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sory to jest 3 a nie 4 pomyliłem sie
     
  6. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    To nic nie zmienia

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. polaris30

    polaris30 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kupić? to po cholery płaci się za gre?
     
  8. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    nikt ci nie każe grać online ;) a 20 zł czy ileś tam na miesiąc jakoś specjalnie nie obciąża budżetu . Jak chcesz grać przez neta za darmo kup ps3 ...
     
  9. polaris30

    polaris30 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to chore jest. Nie chodzi o 20 zł lecz o to że to nie fair. Zapłaciłem za płyte więc czemu mam jeszcze płacić?Mam to gdzieś
     
  10. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    przecież możesz grać w bfa offline ... granie online jest płatne nikt ci za darmo hostował nie będzie . Jak nie chcesz to nie graj online proste .
     
  11. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Poza tym płacisz za gre producentowi, tylko w małym procencie Microshitowi
    A on musi miec cos wiecej... Hosting nie jest tani, itd. ...

    Dziwne ze dopiero teraz się obudziles

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum