1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bac Company 2 - znikające statystyki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szymek85, Luty 22, 2011.

  1. Szymek85

    Szymek85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy osoby grające ww grę ostatnio także mają problem, ze przy wejściu na serwer nie ma odkrytych broni ani stopnia. Jakbym od początku grę zaczynał.
    Czasami po jakimś czasie wszystko wraca do normy a czasami nie. czy ktoś tez ma takie przypadłości?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mizur

    Mizur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm Nic nie straciles twoje dane sa dalej przechowywane na serwerach Dice a u mnie to samo sie robi tylko na pc poprostu przeciazone serwery ;]
     
  4. Szymek85

    Szymek85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tylko czasami potrafię dwie mapy zagrać i dalej nie mam swoich broni. Trochę to denerwujące mieć same słabe bronie.
     
  5. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    Ostatnio wieczorami głównie znowu są poważne problemy z serwerami danych EA, przez co przez parę godzin nawet może nie być statystyk. Po pewnym czasie wszystko wraca do normy.
    Szymek powiem ci tak , ja nawet jak wszystko działa gram 1 broniami :D Don't be a pussy play like a pro : ]
     
  6. Rafal86PL

    Rafal86PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Też tak czasami miałem. Problemy z serwerami.
     
  7. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    U mnie przez ostatnie dwa dni tak było, gdy chciałem pograć wieczorem, także spokojnie, nic nie straciłeś, po prostu trzeba czekać;]
     
  8. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    Poczekaj jeden dzień zrestartuj pare razy konto ea zagraj kilka razy wrzystko jest ok ja mam to samo na pc
     
  9. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Oj nic sie poważnego nie stało. Po prostu EA miało kłopoty z serwerami . Juz wszystko wróciło do normy .
     
  10. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    wczoraj miałem to samo potwierdzam ale gra jest super :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum