1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield bac company 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez amadi12, Grudzień 27, 2010.

  1. amadi12

    amadi12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam problem z Battlefield Bad Company 2, chodzi o tryb moultiplayer, od jakiegos czasu mam że nie moge grać przez neta, gry włączam szybka gra to mi wyskakuje że nie znalazło serwera i tak cały czas.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. raziel_mbk

    raziel_mbk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak inne gry na multiplayer ? chodzą
     
  4. amadi12

    amadi12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Jeśli nie pobierzesz aktualizacji która zajmuje koło 2GB nie pograsz sobie.
     
  7. amadi12

    amadi12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1 sciągnołem, teraz jest 2 vietnam tą też ?
     
  8. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Tak Vietnam tez musisz miec
     
  9. Takenishi

    Takenishi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Myszków
    Vietnam nie jest obowiązkowym dodatkiem, ja nie mam, a przez sieć gram
     
  10. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    Właśnie coś z tym Vietnamem nie tak przeciez nie jest obowiązkowy i nie jest warunkiem koniecznym do grania w sieci.
     
  11. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    Vietnam nie jest obowiązkowym dodatkiem i żeby w niego zagrać trzeba kupić aktywację za 1200 MSP. Natomiast update ważący prawie 2GB, który nota bene zawiera wspomniany Vietnam zawiera również patch poprawiający parę rzeczy w grze, a także aktualizację, czyli niezbędne łatki do grania na serwerach. Reasumując: Ściągniesz ostatni update zwany Vietnamem to pograsz po sieci. Samego startera do Vietnamu (czyli aktywacji w/w) nie musisz już później kupować.
     
Wczytywanie...

Poleć forum