1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2-Allstars i zmarnowane "KILKA" płyt ...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez D3vill, Marzec 15, 2010.

  1. D3vill

    D3vill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam :D
    Chciałbym się poradzić osób bardziej obeznanych w tych sprawach a dokładniej chodzi o nagrywanie gier ...
    Od trzech dni próbuje nagrać grę Battlefield.Bad.Company.2.PAL.X360-Allstars
    Lecz z marnym skutkiem ... zmarniłem na nią już .... 8 płyt DVD 9 GB ...

    Każda płyta objawia taki sam błąd w X-Pudle "Otwórz Napęd" i tyle ...
    Grę przerabiałem oczywiście 360WawePatcherem na Wawe3 z Wawe4 ale to nic nie zmienia .. nadal ten sam błąd ...
    Próbowałem użyć Activator.iso ale problem nadal ten sam "Otwórz Napęd"

    Dodam że gry nagrywam na płytach Omega dlatego też nie placzę tak za tymi 8 płytkami bo jedna to 1,5 zł ale jak by nie patrzeć to dycha w plecy jest ...
    Nagrałem na nich jużkilka gier i wszystkie ( prawie ) działały bez problemu

    Bardzo proszę o pomoc ...

    Zrozpaczony użytkownik X-Pudła.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Omega ? Dokładnie to samo miałem na emtec'ach, kup verbatima i zobacz czy działa :)
     
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Kup Verbatimy a nie nagrywasz na jakims shicie, nawet jak sie gry odpalaja na nich i dzialaja to i tak szkoda napedu. Zdecydowanie zmien plyty.
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Zmien plyty, polecam plytki Mint i znane Verbatimy - Mint - 2pln, Verbatim - 5pln.
    P.S. Ja wypalam wszystko na Mintach i frykaja az milo.
     
  6. Skillz

    Skillz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów - PL
    A może po prostu nie spatchowałeś ? Mam tą samą wersję i po patchu (mój iXtreme 1.6) z Wave 4 na Wave 3 wszystko chodzi, troche się zacina filmik po 1 misji i czasami bronie nie wchodzą , ale to chyba kwestia porysowanej płytki, ale tak to wszystko gites chodzi ^^.
     
  7. D3vill

    D3vill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli to wina płytek ?
    No to teraz już raczej nikomu nie zaszkodzą ...
    A co do tych Mintów to wystarczające są bo te omegi też miały być no i właśnie widać jak są ....
     
  8. Melkorn

    Melkorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Konin
    nagrywalem na takich samych plytach i powiem cie nawet z pradkoscia -10x :) to byla wielka niewiadoma konsola jak chciala to czytala jak nie to sory na werbatimach to jest tylko i wylacznie niewiadoma czy w ta gre uda mi sie dzis zagrac bo tak szybko sie wypalaja :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum