1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield bad company 2 - Brak serverów ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez D3N, Październik 20, 2011.

  1. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    Witam po właczenie bf2 online i wyborze rozgrywki np goraczka i jaka mapa klikam "dołącz " zeby grac i widnieje napis : "Nie znaleziono zadnych gier sprobój ponownie " czy jakos tak połaczenie z live mam bdb net jest... niewiem o co kamman mam tak od 3dni ;/ wtf ?? prosze pomózcie !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rogerus

    Rogerus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    może akurat na mapach które klikasz nie odbywają się żadne rozgrywki spróbuj innych map lub inny tryb wtedy będzie wiadomo co i jak
     
  4. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    Rogerus Na żadnym trybie rozgrywki i zadnej mapie niema nic ;/ . Sprawe rozwiaze update do dodatku vietnam ???
     
  5. Rogerus

    Rogerus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  6. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    Pomoze instalacja dodatku Vietnam >???
     
  7. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Kupować nie musisz ale patche to chyba oczywiste ze musisz ściągnąć...


    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
Wczytywanie...

Poleć forum