1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2 i Języki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ethayon, Kwiecień 16, 2010.

  1. Ethayon

    Ethayon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Jak w temacie, mam problem ze zmianą języków. Nie toleruję polskiego dubbingu i chciałbym oryginalny angielski jak się da z polskimi napisami. Ale niestety nie mogę tego zrobić w opcjach, ponieważ mam wyłączoną tą opcję i nie mogę tego zmienić. Wie ktoś jak odblokować tę opcję/zmienić język?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    w większośc gier na xa nie da się zmienic języka, więc jak kupiłes gre po polsku to grasz po polsku, gry na xa to nie gry na kompa do których można pściagać jezyki z neta i podmienic je z orginalnymi
     
  4. patryk878

    patryk878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    309
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    W Bad Company 2 możesz zmienić język na Angielski. Nie jestem pewien czy jak włączysz napisy to będą po Polsku ale spróbuj. Wejdź normalnie w ustawienia w menu głównym gry i zmień.
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Sprobuj ze zmiana regionu i jezyka konsoli.
     
  6. Ethayon

    Ethayon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Patryk, właśnie w tym problem, że tą opcję mam niedostępną, po prostu jest pomijana i zaznacza się następna.
     
  7. jan

    jan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Też mi się wydaje, że zmiana regionu pomoże.
     
  8. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    niby w czym ma pomóc zmiana regionu??? ja miałem BC po angielsku a region ustawiony na polski i co?? język w grze się nie zmienił
     
  9. jan

    jan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Możliwe, że pierwsza część nie jest spolonizowana. Miałem taką sytuację: Kupiłem grę Crackdown i miała być po polsku. Ze zdziwieniem szukałem opcji zmiany języka i nie mogłem zmienić na polski. Okazało się właśnie, że wystarczyło zmienić region konsoli na polski i gra ukazała się w polskiej wersji językowej. Dlatego właśnie przypuszczam, że to może pomóc.
     
  10. patryk878

    patryk878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    309
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Hmmm to dziwne. Ja również mam polską wersję językową gry, region i język konsoli polska. Nie wiem o co może chodzić. Spróbuj się pobawić ustawieniami regionalnymi. U mnie zmiana języka na Angielski spokojnie działa.
     
  11. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Oj Boże żeby zmienić język musisz wejść do głównego menu gry nie może to być pauza wyłącz włącza BF i nie wczytuj gry i wtedy wejdź do ustawień i daj ENG żadnego regionu nie zmieniaj.
     
  12. Ethayon

    Ethayon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Okej, działa, dzięki serdeczne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum