1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2 - Jak grac online ? ! POMOCY !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez D3N, Październik 6, 2011.

  1. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    Witam jak w temacie posiadam ori bf2 ... moje połaczenie z xbox live jest poprawne ...Włączając Grę i wybierajac tryb wielu graczy pokazuje mi sie komunikat : twój profil gracza nie ma uprawnień do kozystania z funkcji usługi xbox live . ? CO mam tera zrobic zawsze wysłalem zeby pograc przez neta wystarczy bym posiadał ori gre konsole i dostep do neta ... pomózcie bo bf2 kupiłęm po to by kozystac z multi . z góry dziekuje za pomoc . p.s 2 by grac prez zneta trzeba miec xbl gold ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. slawek70

    slawek70 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    MUSISZ mieć GOLDA inaczej zapomnij.
     
  4. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    slawek70 Wogóle zeby grac przez neta trzeba miec Packet GOLD ?? jaki bezsens ... ;/
     
  5. slawek70

    slawek70 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    To smutne, ale niestety:( choć są też dobre strony. Zainwestuj jakieś 130zł.
     
  6. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    Ale miałem golda na miesiac za free jak zakupiłem konsole ... i tez w crysisie był problem ... niewiem o co kamman ale tragedia dla mnie ze trzeba jeszcze $$ dla ms dawac za granie przez neta szok ;/
     
  7. slawek70

    slawek70 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    Jak kupiłeś nową konsolkę to masz jeszcze 2 konta do wykorzystania, każde po 1 miesiąc. Tylko musisz stworzyć nowe konto
     
  8. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    slawek70 Dziekuje za Podpowiedz i tak zrobię załoze konto sprawdze sie jak spasi kupie golda na Rok :) !
     
Wczytywanie...

Poleć forum