1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2 Kod Vip

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Neithell, Październik 17, 2010.

  1. Neithell

    Neithell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Witam, jakiś czas temu zakupiłem z allegro BF BC 2. Wszystko było ok do momentu kiedy chciałem wpisać i wykorzystać kod VIP. Ku mojemu zdziwieniu wyskoczył komunikat o prawdopodobnym wcześniejszym wykorzystaniu kodu. Najprawdopodobniej oszukano mnie ( Battlefield Bad company 2 PL kod VIP (1250721394) - Aukcje internetowe Allegro - jak widać w opisie, kod NIE został zużyty ), ale chciał bym się dowiedzieć jak poprawnie wpisać kod, ze wszystkimi myślnikami, czy zamiast tego spacja, lub w ogóle bez ' - ' ani spacji ?

    kod wygląda tak:

    xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. scooby666

    scooby666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rdz
    kod przypisujesz do konta EA a nie do live:) pewnie nie jet wykorzystany, musisz przy uruchomieniu gry zalozyc konto ea i on zapyta przy sciaganiu dodatkow o jego podanie, ew wpisz go na stronie EA.
     
  4. Neithell

    Neithell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Gdy włączam grę, przechodzę do zakładki sklep, wchodzę do niego i po naciśnięciu ' Y ' mogę wpisać ów kod vip. Niestety za nic nie chce go przyjąć.

    PS. Gra nie prosiła mnie o założenie konta EA o0.
     
  5. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Nic nie napisal o tym czy kod dziala -.-
     
  6. scooby666

    scooby666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rdz
    powinien działać kod. ale spróbuj przez te konto EA, ja tak mialem... może już masz konto ea przypisane na konsoli? i temu nie wyskoczyło?
     
  7. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Kod wpisujesz w grze z "-" nie na koncie EA!!!
    Nie musisz mieć konta EA.
    Ja osobiście mam konto EA ale nie powiązane z GamerTag...
    A więc zły kod.

    "dodaje ksiazeczke z vip kodem umozliwiajacym pobranie dodatkowych zawartosci"
    Jeżeli jest wykorzystany nie możesz pobrać... a więc tymi słowami za pewnia że działa
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak jak kolega wyżej. Kod wpisujesz w grze, wejdź w tryb rozgrywki wieloosobowej i wyskoczy Ci komunikat czy chcesz ućyć teraz kodu vip czy później :)
     
  9. scooby666

    scooby666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rdz
    a to dziwne... ja przez konto EA pobierałem te mapy vip na 2 konsole i nie było to przypisane do 1 gt
     
  10. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    a czy w aukcji było napisane ze kod nie został wykorzystany ?? Kupiłeś używaną grę więc trzeba było się z tym liczyć.
     
  11. NonbankSpace

    NonbankSpace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowa Sól
    To nie lepiej było kupić nie używaną za 100 zl?
     
  12. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Powiedz mi gdzie on tam napisal ze kod dziala? Napisal ze kod umozliwia pobranie dodatkowych zawartosci, ale nie napisal czy uzyl kodu...
     
Wczytywanie...

Poleć forum