1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2 mało graczy ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez D3N, Październik 10, 2011.

  1. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    Witam moje pytanie brzmi ? dlaczego np. w trybie goraczki czy innym gramy teoretycznie po 4rech ? jest jakis tryb rozgrywki w ktorym było by nas po 16stu ? ? ? ... czy sprawa zmieni sie kiedy wpisze vip klucz lub pobiore dodatek vietnam ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rogerus

    Rogerus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nie wiem jak w dodatku wygląda sprawa ale w podstawowej wersji jak grałeś w kampanii była drużyna 4 osobowa więc i na multi będziesz grać w 4 osoby.
     
  4. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    Kumpel ma na PC i wybiera sobie server ciupie po 16stu w druzynie ... troszke mnie to irytuje bo chciałem sobie fajnie pograc :))
     
  5. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Bo pewnie włączasz DRUŻYNOWĄ gorączke, gdzie gracie po 4, a to jest różnica ;)
     
  6. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    szymona96 a jest jakis tryb by pograc w wiecej graczy ? np po 16 ?
     
  7. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    No musisz wziąć zwykłą gorączke,a nie drużynową. Ogołnie tak:
    gorączka - max 32 osoby
    podbój - max 32 osoby
    drużynowa gorączka - max 8 osób
    drużynowy deathmatch - max 16 osób

    Oczywiście mówię o wszystkich graczach, jak chcesz max. w drużynie to podziel na dwa :D
     
  8. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    szymona96 Bardzo ci dziekuje ! no jasne ze podziel na 2 :p innej opcji niema :p . A powiedz mi jeszcze jak przerobie ixa moge miec bana :p a jak bym grał z ori gier na live ??
     
  9. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    A to już wszystko zależy ;D Po pierwsze musisz mieć najnowszy flash czyli LT+ 2.0 na tą chwilę (ale na dniach pewnie nowy), każda gra musi być przepuszczona przez abgx w celu sprawdzenia obrazu, musi także posiadać SSv2 (to będzie w abgx, doczytaj sobie). Na oryginalnej grze i najnowszym flashu RACZEJ nie dostaje się baan, ale nigdy nic nie wiadomo, co jakiś czas jest fala.

    A tak poza tym to ja narazie bym się wstrzymał, bo ostatnio bardzo dużo się dzieje jeśli chodzi o zabezpieczenia, nowe przeróbki itd.,a do tego zaraz wychodzi nowy dashboard, co pewnie będzie jednoznaczne z nową falą banów.
     
  10. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    szymona96 Czyli niebawie sie w wiercenie mojego 0225 :p i kupuje X3key-a .
     
  11. stasimon

    stasimon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pamietaj ze do x360key musisz miec wyciagniety klucz napedu! Inaczej nie zadziala.
     
  12. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    stasimon tak tak o tym pamiętam . Ciekaw jestem czy live bd działał bez bana . ????
     
Wczytywanie...

Poleć forum