1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2 - multiplayer problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez danielpsk, Luty 23, 2011.

  1. danielpsk

    danielpsk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam problem z połączeniem się do gry, na poczatku rejestracja w EA, pare razy musialem probowac no ale okej, poszło!!!
    Teraz daje tryb multi-player i tu nic jaki kolwiek rodzaj dam nie ma gier, probowalem ze 100 razy i nic... No i postanowilem pobrac dodatek, gdyz w grze dostalem VIP wiec moge vietnam pobrać, myślicie ze to coś ta? Czy coś innego to moze być?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wyszukuje Ci gier? Jeżeli nie wyszukuje to musisz pobrać patcha ~ 1.4 Gb
     
  4. danielpsk

    danielpsk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.64 gb dokladnie, to jest ten Vietnam patch, no nie wiem daje szybka gra, wybieram co i jak i daje połącz, tak z 10 sekund szuka i pisze ze nie ma żadnych gier, spróbuj ponowie później :p
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No to musisz pobrać patch ;)
     
  6. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    koniecznie pobierz patch
     
  7. SNIP3RO

    SNIP3RO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam podobny problem z Battelfildem. Kupiłem grę nową nie używaną na allegro wraz z grą dostałem jakiś kod vip. Opis problemu : włączam grę pisze mi że pobiera dane dotyczące konta , przełączam się z trybu single na multiplayer klikam na szybką grę i w tym momencie zaczynają się schody....... najpierw potwierdzam umowę i następnie mam podać adres e-mail, hasło,zaznaczyć czy wyrażam zgodę na wysyłanie wiadomości dotyczących nowych dodatków do gier itp. na mój mail i czy wyrażam zgodę na to czy moje dane mogą być rozpowszechniane. Wszystko wypełniam zgadzam się na przysyłanie wiadomości na mail ale nie wyrażam na rozpowszechnianie danych następnie po wypełnieniu klikam kontynuuj pisze że łączy a po chwili wyskakuje błąd z napisem że "Twój profil gracza nie ma uprawnień do korzystania z tej funkcji usługi xbox live". Sprawdziłem inne gry chodzą mi bez problemu ustawienia filtra rodzinnego mam na niestandardowe, bad company(1) chodzi mi normalnie i w multi i w singlu inne gry też. Proszę o szybko pomoc! i z góry dziękuję.
     
  8. lszk

    lszk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Otrzymany błąd sugeruje jednoznacznie, że nie masz konta gold, tylko zwykłe silver.. Ciekawe.
     
  9. SNIP3RO

    SNIP3RO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jest nie możliwe ponieważ w inne gry mogę normalnie grać online
     
  10. SNIP3RO

    SNIP3RO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! odkryłem problem jest on związany z moim wiekiem gra jest od 18 lat a ja mam zaledwie 16. Więc mam pytanie jak da się zmienić datę urodzenia nie musząc przy tym tworzyć od nowa konta?
     
  11. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Nie zmienisz daty urodzenia . Jedynym rozwiązaniem jest utworzenie nowego konta z odpowiednim wiekiem .
     
  12. SNIP3RO

    SNIP3RO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok thx
     
Wczytywanie...

Poleć forum