1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2 - nie znajduje mi gier

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Warmin, Grudzień 9, 2010.

  1. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    Witam, dzisiaj przyszła do mnie pocztą gra Battlefield Bad Company 2 i kiedy próbuję znaleźć grę to nic mi nie znajduje. W czym może tkwić problem?

    2 miesiące temu jeszcze w nią grałem normalnie dzisiaj znowu kupiłem i tu taka niespodzianka.

    Czy to może wina NAT'a? Black Ops i Halo Reach działają mi normalnie.

    Czy może jakieś prace konserwacyjne na serwerach?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Musisz pobrać aktualke Vietnam na konsole. Gdy pobierze sie cała wtedy wyłącz i włącz gre. Powinno śmigać ładnie. Miałem 2 dni temu to samo jak kupiłem.
     
  4. FAIR

    FAIR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ""Musisz pobrać aktualke Vietnam na konsole. Gdy pobierze sie cała wtedy wyłącz i włącz gre. Powinno śmigać ładnie. Miałem 2 dni temu to samo jak kupiłem""
    Pobrałem aktualkę i nie mogę tego Vietnamu ruszyć. Czy powinna się pojawić jakaś nowa zakładka? Wogóle nie mogę się do tych map
    dokopać. Czy ktoś mi powie jak to zrobić?
     
  5. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    vietnam wychodzi dopiero jutro z tego co mi wiadomo
     
  6. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pobrales aktualizacje vietnam ktora ma nowe mapki, natomiast zeby je odblokowac musisz kupic DLC vietnam za 1200msp :)
    PS. Vietnam wyszedl 22.12
     
  7. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Musisz Vietnam kupić ofc. Ściągając ściągasz wszystkie vip map packi i vietnam ale vietnam musisz jeszcze kupić na market place.
     
  8. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    a mam pytanie co do vietnamu sa jakies nowe bronie?
     
  9. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    21 jeśli już ;)
    Wejdź na youtube i wpisz Vietnam multiplayer gameplay to się dowiesz, chryste. Dlaczego ludzie w dzisiejszych czasach w ogóle nie są samodzielni?
     
  10. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    google parzy a youtube bije.

    Swoją drogą wiele osób ma ten problem, wiele o nim też pisało, ale opcja szukaj akurat nie parzy i nie bije, no ale gryzie :/
     
  11. FAIR

    FAIR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ad. Shakedown!
    Wielkie dzięki za radę. Krótko, treściwie i ze skutkiem. Nabyłem co trzeba i wszystko śmiga.
    Jeszcze raz Wielkie Dzięki!
     
  12. lechuszusz

    lechuszusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    A czy to samo tyczy się dośc częstych lagów od razu po wejściu na serwer i częstym odłączeniom?
    Z netem na xie nigdy nie miałem problemów.
    Fifa śmiga, Codzik śmiga, tylko ten Bad Company ma jakieś "ale".
    Na necie piszą tylko o pecetowych wersjach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum