1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Battlefield Bad Company 2 PAL X360-Allstars problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez iTyle, Kwiecień 3, 2010.

  1. iTyle

    iTyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Witam mam problem z Battlefield Bad Company 2 PAL X360-Allstars wersja PL Mianowice chodzi o to że gra zacina się często po przerywnikach filmowych przez co nie idzie grac . Dodam że nagrywałem zarówno upload od #uruka jak i %WSZtm na płytach Verbatim z prędkością 2 Mam iXtreme lt 1.1. Mam jedynie z tą grą problemy wie ktoś czemu ?


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Perley

    Perley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ol
    Nagraj jeszcze raz , pewnie błąd w trakcie nagrywania - a co do płyt verbatim może i są wytrzymałe ale DL robią syfiaste
     
  4. iTyle

    iTyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    grę nagrywałem 2 razy i dwa razy te same objawy czyli zacinanie się gry po przerywnikach dodam że gra była 2 razy ściągana i to od innych uploaderów i te same problemy
     
  5. Perley

    Perley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ol
    to juz nie wiem ,sam mam te grę od Allstars i wszystko działa ,single , multi - a nagrywalem na mintach 2zl za 1 ., może czas już na zmianę nagrywarki.
    aa zapomniał bym - jakiego programu używasz
     
  6. iTyle

    iTyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    ImgBurn to napewno nie wina nagrywarki bo dziś nagrywałem 2 gry i które działają normalnie a konsola tez nowe więc to napewno nie wina konsoli
     
  7. Perley

    Perley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ol
    W tym wypadku nic ci nie pomogę jestem koniem.
    A na poważnie, to nie wiem już co może być nie tak, ewentualnie nagraj jeszcze raz może będzie cacy.
    Ps.
    jak nagrywasz grę dla single playera to olej - gra staje się banalna od momentu gdy dostajesz 1 snajperke
     
  8. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Włąsnie dziś ściągnołem tą gre.Tą samą wstawke no i rozpakowalem zmienilem na Wave3 bo bylo Wave4 sprawdzilem abgx360 wszystko OK.Nagrałem na płyte Verbatim prędkościa 2x i wszystko gra . Gra wymiata
    A dla ciebie nic nie pomoge;[ nie wiem oco biega,spróboj jeszcze raz i zrób tak jak ja ;] może się uda .
     
  9. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    iTyle też mam ten sam problem, gra nawet w multi przestaje doczytywac tak jak by textury...nagrywałem 2 razy teraz leję na tą grę.Jak kupię dysk to spróbuję na dysk zainstalować
     
  10. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    no, i tu jest może pies pogrzebany! :D czyli nie macie dysku! ja tam mam na Verbatimce, od razu zgrałem na dysk i wszystko cacy! :D a jakie macie Media ID? bo na abgx360 są dwie pod wersje PAL... ja mam SSv2 i mój ID to 30C4C914 i wszystko śmiga :D
     
  11. marcin310893

    marcin310893 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam ten sam problem co iTyle i skate22. Ściągnąłem ją z torrentów Battlefield Bad Company 2 PAL X360-Allstars. Gre nagralem sobie na płytke o 23:00 i grałem do 23:45 i wszedłem na forum poszukać co jest nie tak :(:(. Po prostu nie da się k.... grać no ile razy możne się gra zacinać w tych je...... przerywnikach filmowych. Przez to j..... 45min zdążyłem parę misji przejść <zły>. Dodam ,że wypalałem na Verbatimkach na których nagrałem już 16 gier i wszystkie chodziły w 100 % oraz mam nagrywarkę Pioneer DVR-216. Wniosek prosty ze gra jest po prostu z...... :)
     
  12. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Ja mialem to samo, wiec zainstalowalem na dyskl. Wydaje mi sie ze wstawka jest skopana.
     
  13. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    no ale dlaczego np. ja nie mam żadnego problemu? wydaje mi się, że jedna wersja PAL może być skopana, dlatego są dwie wstawki na abgx360. takie moje zdanie.
     
  14. iTyle

    iTyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Ja mam ID 30C4C914 SS1 nie poprawiałem na ss2 gdyż nie gram na multi
     
  15. Perley

    Perley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ol
    ja mam wstawke z ilovetorrents i z płyty wszystko działa cacy ( też od allstars)
     
  16. iTyle

    iTyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    a jakim programem nagrywałeś bo czytałem że gra nagrywana Img zacina się a ta sama nagrywana CloneCD ziała poprawnie
     
  17. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    też nagrałem mnóstwo gier a z tą mam problem ten sam co wy. Po prostu ściągnąć inna wersję
     
  18. EloZipero

    EloZipero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WITAM mam takie pytanie po sprawdzeniu obrazu gry BBC 2 pokazuje sie cos takiego

    http://img502.imageshack.us/img502/4345/badz.jpg

    czy jak nagram na plytke to gra bedzie mi chodzic czy to jakis powazny blad??

    pozdrawiam i z gory dziekuje !
     
  19. tuptus

    tuptus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam taka wersje i gram na niej na live. Tym na żółto się nie przejmuj to normalka do wyjscia następnego abgx.
     
  20. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    więc wgraj SSv2 i nagraj CloneCD! może te SSv2 coś daje! ja tak mam i wszystko działa bez zarzutu a ID taki sam jak widze.
     
  21. SebooL12 PL

    SebooL12 PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczerców
    Nie wiem co wy macie, ale też mam wstawke od Allstars i smiga bez problemu. Kumpel przeszedł całą grę bez dysku i ani razy się nie zawiesiło. Obaj mieliśmy dodane patche ssv2

    XEX CRC = 06205F0C
    XEX Media ID: F64ADC7D99A76F0C1A7E3F4B-30C4C914
     
Wczytywanie...

Poleć forum